Kultur & Samfund 43 tilbud

• Fil_000 (7).jpeg

FØRSTEJHÆLP

BRAND OG REDNING tilbyder undervisning i førstehjælp for alle aldersgrupper.

• Besøg af Ung til Ung korps - Seksual Undervisning

Ung til ung er et team fra ungdomsuddannelserne, der har haft et uddannelsesforløb med fokus på sex, sexsygdomme og prævention, men også på seksuel mangfoldighed, personlige grænser og handlekompetence. Ung til Ung bliver desuden uddannet til at skabe dialog i et trygt rum og turde snakke om dét, der optager de elever, de kommer ud til.

• Tobaksforebyggelse - 7. klasse

Der sker meget i elevernes hverdag, når de starter i overbygningen. Hvilke valg står de over for? Hvordan siger man nej tak til tobak?, og hvilken kultur er de selv en del af?

• Screenshot 2018-06-19 at 20.00.20.png

Book en politiker

Kom og besøg Haderslev Rådhus og hør en politiker fortælle om, hvad han/hun laver. Få viden om, hvad en kommune er, hvad en politiker laver, og hvad det vil sige, at man har sin daglige gang på rådhuset. Der bliver også mulighed for at eleverne kan stille politikeren  spørgsmål om hans/hendes arbejde, Haderslev Kommune og og det politiske liv og demokratiet.

Rådhuset er en travl arbejdsplads og der sker mange ting i byrådssalen, så der vil forekomme dage og tidspunkter, hvor der er begrænset adgang, men ring gerne til Tina Kongsted Gregersen for at få en aftale.

Besøget varer en time.

• Plakat-1.png

MADmovers - Gratis undervisningsforløb for 6. klasse

Tilmeld din 6. klasse MADmovers, hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Enestående mulighed for at tilbyde din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 6. klasser i hele Danmark.

• 1140-yeager-sell-your-used-books.imgcache.rev661df3f628ce819a8306ca96aa6bc36f.jpg

Højtlæsning på Vojens Bibliotek

Besøg Vojens Bibliotek og få en god højtlæsningsoplevelse med bibliotkaren

• Books_for_Wanderers_Featured.jpg

Højtlæsning på Gram Bibliotek

Besøg Gram bibliotek og få en god højtlæsningsoplevelse med bibliotekaren.

• Screenshot 2018-01-07 at 12.05.50.png

Det grænseoverskridende samarbejde

Region Sønderjylland Slesvig tilbyder en masse oplevelser i både skole- og børnehaveregi. Her findes masser af muligheder for et grænseoverskridende samarbejde, hvor du kan være med til at skræddersy et læringsforløb, der passer til netop dig og dine børn.

• bibliotek billede.jpg

Højtlæsning på Haderslev Bibliotek

Besøg Haderslev bibliotek og få en god højtlæsningsoplevelse med bibliotekaren.

Sillerup Mølle

Rundvisning og fortælling på Sillerup Mølle. Oplev historiens vingesus og bliv klog på teknikkerne bag et af fortidens store håndværk.