Faglig & sparring 3 tilbud

• Screenshot 2017-10-23 at 12.08.13.png

I svømmehallen

Besøget kan kunne aflægges om fredagen.

I har mulighed for at komme i svømmehallens teknikrum og se og høre, hvorfor klor er en nødvendighed i vandet. Herudover foregår undervisningen ved skolens egne lærer(e).

Før besøget arbejdes der med opgaver, der findes relevante for alderstrinnet og elevernes faglige niveau.

Der vil også være mulighed for at komme i bassinet og lave idrætslige aktiviteter.

• Screenshot 2017-10-23 at 12.08.13.png

På og omkring isen.

Arrangementet finder sted i og omkring skøjtehallerne i Vojens. I vil komme bl.a. komme på besøg i "Løvernes hule". I vil få at vide , hvordan man laver is til en skøjtebane.

Opgaverne der alle relaterer sig til is forberedes hjemmefra med  evt inspiration i det vedhæftede link.

Når I er i skøjtehallen og er færdig med rundvisningen arbejder I med de valgte aktiviteter og opgaver, der er forberedt på skolen. Herudover vil der være mulighed  for at komme ud at skøjte på isen. Lærer(ne) står selv for undervisningen.

Arrangement er af 2 timers vatighed.

Der kan lejes skøjter for 20 kr. pr par

• Fil_000 (3).jpeg

SkoleKirke Samarbejde Haderslev

Haderslev Kirke Skole Samarbejde er et tilbud fra Folkekirken i Haderslev Kommune / Haderslev Domprovsti til skoler i kommunen.