Erhverv 14 tilbud

• IMG_2083.JPG

Elmegården - Bondegårds- og mejeribesøg.

Besøg Elmegården i Sommersted. Mulighederne er mange på det dyrevenlige landbrug.

Sillerup Mølle

Rundvisning og fortælling på Sillerup Mølle. Oplev historiens vingesus og bliv klog på teknikkerne bag et af fortidens store håndværk.

• Screenshot 2017-09-25 at 10.17.49.png

Grib Pucken

I uge 19 og 20 i 2018 er der VM i ishockey på dansk grund. I den forbindelse er der udarbejdet et værfagligt undervisnigsmateriale til mellemtrinnet.

Der er masser af materiale:

#ishockeymatematik #sportsjournalistik#stjernernes kost#ishockeyens hostorie #træn som en ishockeyspiller# forsøg med is#tøjdesign #landefakta

• Fil_000 (12).jpeg

Brand og Redning - "Leg og lær med Futte" eller "Glød og flamme".

Mød en rigtig brandmand og arbejd med de sjove og børnevenlige materialer Leg og lær med Futte til indskolingen eller Glød og flamme til daginstitutionerne .

• Anderledes undervisning i samarbejde med Haderslev Ungdomsskole

Kontakt Haderslev Ungdomsskole og vær med til at designe anderledes og målrettede undervisningsforløb til netop din børne-/elevgruppe.

Klik dig ind og se et eksempel på et allerede beskrevet forløb i faget matematik til alderstrinnet 4. - 6. klasse og afprøv den udfordrende klatrevæg, når du nu alligevel er der.

• V.Å. Gram produktionshal.JPG

V.Å. Gram virksomhedsbesøg

Besøg virksomheden V.Å. Gram med din 7.-10.klasse, og giv eleverne et indblik i hvad der foregår inden for dørene på en moderne produktionsvirksomhed. V.Å. Gram har tilrettelagt flere forskellige temaer, som man har mulighed for at vælge sig ind på.

• image.jpeg

Haderslev Dyrehospital

Besøg Haderslev Dyrehospital og mød dyrlæger og veterinærsygeplejersker i deres daglige arbejde. Forløbet, som udbydes til 1.-3. klasse, byder på læsning af små fagbøger samt besøg på Haderslev Dyrehospital. På Dyrehospitalet møder I dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som viser rundt i den indbydende dyreklinik og fortæller om deres arbejde og profession.

• falck-300x176.jpg

Falck Haderslev 1

Besøg Falck Brandstation i Haderslev. Mød brandmændene, hør dem fortælle om deres arbejde og afprøv redskaber og teknikker, som de benytter i deres arbejde,

• 6304036-falck.jpg

Falck Haderslev 2

Besøg Falck Brandstation i Haderslev. Mød brandmændene, hør dem fortælle om deres arbejde og afprøv teknikker og redskaber, som de benytter i deres arbejde.

• Selvoprullende redskabsstation (2).png

Gram Slotssø stien udvikles innovativt

Eleverne skal ved hjælp af en 5 trins innovativ proces, være med til at finde løsninger på denne udfrodring:

“Hvilken aktivitet eller installation synes du kunne gøre stien rundt om Gram Slotssø mere attraktiv for besøgende eller skoleelever som jer selv. Jeres ide skal bidrage til at højne besøgets læringsmæssige værdi, samtidigt med at det skal være en attraktion, som I faktisk selv kunne tænke jer at besøge.”