Erhverv 10 tilbud

• 5h.jpg

V.Å. Gram virksomhedsbesøg

Skoleklassebesøg hos V.Å Gram A/S

Kom på et spændende virksomhedsbesøg på V.Å. Gram. Det indledende besøg lægger op til et efterfølgende arbejde hjemme på skolen med forskellige emner. Et forslag til et emne kan være fremstilling af en vare (vareflow). Herefter følger et afsluttende besøg på virksomheden hvor eleverne fremlægger deres hjemmearbejde.

Se mere i vedhæftede beskrivelse.

V.Å.Gram A/S  forventer at både elever og lærere møder engagerede.

• Elmegår5d velkomst skilt.png

Elmegården - Bondegårds- og mejeribesøg.

Besøg Elmegården i Sommersted. Mulighederne er mange på det dyrevenlige landbrug.

Sillerup Mølle

Rundvisning og fortælling på Sillerup Mølle. Oplev historiens vingesus og bliv klog på teknikkerne bag et af fortidens store håndværk.

• futte 2.jpg

Brand og Redning - "Leg og lær med Futte" eller "Glød og flamme".

Mød en rigtig brandmand og arbejd med de sjove og børnevenlige materialer Leg og lær med Futte til indskolingen eller Glød og flamme til daginstitutionerne .

• Anderledes undervisning i samarbejde med Haderslev Ungdomsskole

Kontakt Haderslev Ungdomsskole og vær med til at designe anderledes og målrettede undervisningsforløb til netop din børne-/elevgruppe.

Klik dig ind og se et eksempel på et allerede beskrevet forløb i faget matematik til alderstrinnet 4. - 6. klasse og afprøv den udfordrende klatrevæg, når du nu alligevel er der.

• COLOURBOX1658381.jpg

Haderslev Dyrehospital

Besøg Haderslev Dyrehospital og mød dyrlæger og veterinærsygeplejersker i deres daglige arbejde. Forløbet, som udbydes til 1.-3. klasse, byder på læsning af små fagbøger samt besøg på Haderslev Dyrehospital. På Dyrehospitalet møder I dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som viser rundt i den indbydende dyreklinik og fortæller om deres arbejde og profession.

• COLOURBOX11976860.JPG

Falck Haderslev 1

Besøg Falck Brandstation i Haderslev. Mød brandmændene, hør dem fortælle om deres arbejde og afprøv redskaber og teknikker, som de benytter i deres arbejde,

• COLOURBOX11976860.JPG

Falck Haderslev 2

Besøg Falck Brandstation i Haderslev. Mød brandmændene, hør dem fortælle om deres arbejde og afprøv teknikker og redskaber, som de benytter i deres arbejde.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.