Børns Vilkår - Trivselsforløb

skole@bornsvilkar.dk

skole@bornsvilkar.dk

colourbox11693055-1600x1067

Er der utryghed, hård tone eller højt konfliktniveau og er fællesskabet under pres i klassen? Børns Vilkår kan rykke hurtigt ud med Trivselsforløbet, når der er akut behov for at arbejde med problemer i klassen og klassens kultur.

Sammen med eleverne sætter vi klassekulturen, fællesskabet og trivslen i klassen øverst på dagsordenen. Trivselsforløbet er baseret på øvelser, teori, klassens egne erfaringer og cases fra BørneTelefonen.

Trivselsforløbet består af tre besøg i klassen á 3 x 45 min. varighed. Alle tre besøg afrundes med et refleksionsmøde for klassens primære lærere. Derudover indeholder Trivselsforløbet et forældremøde og en fælles afslutning. Vi inddrager både elever, lærere og forældre i arbejdet med klassens sociale trivsel, fordi vi mener, at alle parter har et ansvar og må arbejde sammen for at styrke fællesskabet og sikre alles trivsel i klassen.

Formålet med Trivselsforløbet er, at eleverne udvikler deres viden og færdigheder i forhold til at kunne bidrage til et positivt og trygt klassefællesskab

BETALINGSFORLØB

Årstid