SØG BLANDT VORES 38 TILBUD

• Skolernes-store-kampdag.jpg

Esrum Kloster & Møllegård - Skolernes store kampdag

Få historien ind gennem leg og bevægelse. Prøv kræfter med middelalderens sværeste discipliner. Kampdagen er fysiske aktiviteter som bueskydning, asværdkamp og rambuk. Discipliner, der alle har afsæt i middelalderens kamptræning og lege

• Rejsen-til-Soroe.jpg

Esrum Kloster & Møllegård - Rejsen til Sorø

Året er 1161. Biskop Absalon vil gerne have en gruppe munke og novicer med sig fra Esrum til Sorø for at oprette et nyt cistercienserkloster. Er I dygtige nok til at komme med?

• Få Hillerød Handelsskole på besøg

Book en elev fra Handelsskolen til at undervise i udskolingen.

• Prøv kræfter med Erhvervsuddannelser_Hillerød Handelsskole.jpg

Prøv kræfter med Erhvervsuddannelserne

Prøv at designe en musikfestival og se hvilke erhvervsfaglige kompetencer, der er nødvendige for at løse opgaven.

• Skærmbillede 2015-10-19 kl. 22.23.13.png

Koncert med Gilleleje By- og Juniororkester

"En tur rundt i musikkens oprindelse med blanding af musikalsk oplevelse og fortælling" - Lyder det interessant? Så er vores tilbud lige noget for jer. Vi mener at kultur er for alle, og at det er mere interssant og tilgængeligt, når det bliver demonstreret af et levende orkester.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Billede til skoletjenesten.jpg

Nivaagaards Malerisamling

Med udgangspunkt i vores faste samling og skiftende særudstillinger tilbyder vi differentieret undervisning og indfører børnene i billedanalyse og fortolkning. Børnene møder kunstens historie og oplever, hvor mange paralleller der kan drages til aktuelle og samtidige temaer.

Tilbud i anden kommune

• Børnehaver & Dagtilbud
  • mindtalk_stor.png

MindTalk- workshop om selvværd

MindTalk er LMS’ selvværdsworkshop, som er en forebyggende indsats, der skal styrke børn og unges selvværd og forebygge nye tilfælde af spiseforstyrrelser og selvskade samt sikre mental sundhed hos unge generelt.

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

Museum Nordsjælland

Hvordan var livet i Nordsjælland for 8000 år siden – eller for 80 år siden? Kom tæt på historikerne og arkæologernes arbejde med fortiden og få pirret nysgerrigheden, når du mærker flinteøksen i hånden, skriver med griffel, læser protokoller over børnearbejdere eller står med en slidt jødestjerne.