Viden & Foredrag 4 tilbud

• mindtalk_stor.png

MindTalk- workshop om selvværd

MindTalk er LMS’ selvværdsworkshop, som er en forebyggende indsats, der skal styrke børn og unges selvværd og forebygge nye tilfælde af spiseforstyrrelser og selvskade samt sikre mental sundhed hos unge generelt.

Museum Nordsjælland

Hvordan var livet i Nordsjælland for 8000 år siden – eller for 80 år siden? Kom tæt på historikerne og arkæologernes arbejde med fortiden og få pirret nysgerrigheden, når du mærker flinteøksen i hånden, skriver med griffel, læser protokoller over børnearbejdere eller står med en slidt jødestjerne.

• Mød en Bankdirektør - Er penge kun papir?

Kunne I tænke jer at høre mere om penge & privatøkonomi? Danske Bank i Helsinge tilbyder at besøge jeres skole, med et anderledes og spændende indlæg, som er skræddersyet til netop jeres klasse.

• Crossing Borders

Crossing Borders tilbyder workshops med fokus på globale udfordringer, aktivt medborgerskab og mødet mellem unge på tværs af kulturer. Formålet er at give eleverne i udskolingen et bredere globalt perspektiv og gøre dem opmærksom på forskellige internationale problemstillinger og skolesystemer.