Planetarium - Du kommer fra rummet (ungdomsuddannelser)

• Hvor?

Planetarium

Gammel Kongevej 10

1610 - København V

skole@planetarium.dk

mads

Mads Kring
    ​Undervisnings- og udviklingsansvarlig

du-kommer-fra-rummet

Hvordan blev universet dannet? Hvad blev der skabt? Hvad rager det os? Og hvordan kommer vi derud?

Med en dialogbaseret rundvisning i vores udstilling Made in Space bliver I inddraget i det fantastiske narrativ; vi er alle sammen er lavet af stjernestøv. Vi sætter fokus på de elementer der passer til jeres aldersgruppe og faglige mål.

De store elever på ungdomsuddannelserne får indblik i universet dannelse, opbygning og udvikling. Samtidig dykker vi ned i hvordan atomer er dannet og hvordan fusion i stjerner og supernovaer har været med til at skabe det univers vi kender idag, de kroppe vi går rundt med og den mangfoldighed af liv som vi indtil nu kun kender fra Jorden.

Læs mere og book

Vær i god tid ved reservation (2-3 uger).

BETALINGSFORLØB

kr. 600,- (momsfrit)* ved maks. 30 deltagere (inklusiv lærere). Udover prisen på guideturen kommer entrépris for skoler og SFO’er, som er 50 kr. per person inklusiv en film. I skoleferier og weekender er entréprisen inklusiv en film for skoler og SFO’er.

Årstid

Hele Året