Seneste tilbud

Hvorfor er genbrug af vores ting vigtigt? - Besøg hos Spejdernes Genbrug

Spejdernes Genbrug (2).jpg

Eleverne inviteres til nogle aktive timer på Spejdernes Genbrug i Farum. Der vil efter en introduktion og rundvisning være sortering af vores varer både i blandet kasse og f.eks. bøger, tøj, legetøj, metal. Hvad kan sælges og hvad bruges resten til? Hvad betyder det for miljøet når vi ikke genbruger vores ting?

Mere info

4ZgQ2d408zBLcagxrroaqNv3FcsPMOcB.jpg-540x250.jpg

Du er altid velkommen til at kontakte Skolen i virkeligheden Furesø med ideer, spørgsmål og kommentarer. Hjemmesiden administreres og koordineres af Center for Dagtilbud og Skole, Furesø Kommune. Send en mail til: dagtilbudogskole@furesoe.dk

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud