Seneste forløb

Svanholm samarbejder gerne...

svanholm samarbejder.jpg

Svanholm Gods fordeler sig på 415 ha herunder 230 ha agerbrug, ca. 130 ha skov og ca. 55 ha. søer, eng, bygninger og park. Godset drives i dag udelukkende efter økologiske principper.I 1978 blev Svanholm omdannet til storkollektiv, og i dag er godset hjem for omkring 85 voksne og 56 børn + et varierende antal gæster.

Mere info

KONTAKTINFORMATION

Du er altid velkommen til at kontakte Skolen i virkeligheden Furesø med ideer, spørgsmål og kommentarer. Hjemmesiden administreres og koordineres af Center for Dagtilbud og Skole, Furesø Kommune. Send en mail til: dagtilbudogskole@furesoe.dk

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb