Rimordleg på biblioteket

• bogstavjagt.JPG

Rimordleg på børnebiblioteket

Klassetrin 0. klasse og 1. klasse

Vi byder eleverne velkommen, viser dem rundt og sammen taler vi om biblioteket.

Eleverne løser i fællesskab en lille opgave med rimord og vi læser en sjov bog der rimer. I er velkomne til at medbringe jeres madpakker og låne materialer med hjem.

Formål

Målet er at understøtte elevernes kendskab til rim og bogstavlyde samt at lære biblioteket at kende.

Sted
    Frederikssund Bibliotek, Jægerspris Bibliotek, Skibby Bibliotek eller Slangerup Bibliotek.

Varighed
    1-2 timer

Forberedelse

Aftale om rimordleg bookes senest 2 uger før besøget. Flere oplysninger fås hos Louise Brink –

lbrin@frederikssund.dk – tlf 4735 2157

Eleverne skal medbringe deres sundhedskort for at få lavet et lånerkort til biblioteket.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december

Indskoling

LOGO.png Frederikssund Bibliotekerne
    Hvor?

Frederikssund Bibliotekerne

Besøgene kan arrangeres på Slangerup Bibliotek, Skibby Bibliotek, Jægerspris Bibliotek og Frederikssund Bibliotek

lbrin@frederikssund.dk

Louise.JPG

Louise Brink, børnebibliotekar, kan I møde på biblioteket, når I tager på Rimordleg.