Viden & Foredrag 16 tilbud

• broen.jpg

Fjordforbindelsen

Besøg de spændende udstillinger om den nye bro. Her kan skoleklasser og deres lærere arbejde med naturfag i praksis på Østersvej 4 i Frederikssund og på Bymidten 10 i Skibby.

• 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• oplevelsesdag2.png

Få en oplevelsesdag

En oplevelsesdag er en GRATIS besøgsdag, hvor 8.–10. klasser inviteres til at besøge Roskilde Tekniske Skole, og få en sjov og spændende ”hands-on” dag inden for forskellige fag områder.

• HF på FG.jpg

HF'er for en dag

Frederikssund Gymnasium - din bro til fremtiden, er et levende og udadvendt gymnasium, beliggende på det store Campus-område med mange uddannelsessteder og muligheder.
    Der er idag cirka 550 elever og mange studieretninger.

• 11 for Health

DBU, Syddansk Universitet og Nordea-fonden inviterer alle 4.-6. klasser til at deltage i ”11 for Health” i skoleåret 2018/2019.

• Bryd Tavsheden.jpg

Temadag om børnevold og kærestevold

Foreningen Bryd Tavsheden holder temadage for udskolingen om børnevold og kærestevold. Dagen består af indlæg fra en repræsentant fra foreningen Bryd Tavsheden, en repræsentant fra det lokale politi og en ung kvinde eller mand, der fortæller sin personlige historie om at vokse op i en voldsramt familie og/eller leve i et kæresteforhold præget af vold.

• skoleglædenu kopi.png

Teamwork, trivsel og motivation i undervisningen

Henrikleth.com har udviklet en række produkter og forløb til skolernes lærere, pædagoger, elever og forældre, som kan hjælpe med at øge elevernes trivsel, læring og motivation. Alt, hvad vi tilbyder, har et pædagogisk sigte, og vores kurser hjælper jer med at arbejde målrettet med elevernes læring, trivsel og alsidige, personlige udvikling.

• Cool uden røg

Frederikssund Kommune vil gerne skabe en røgfri norm blandt børn og unge. Det kan ske ved at forebygge rygestart blandt børn og unge, og prioritere tidlig indsats i forhold til unge rygere. Børn og unge vil gerne tale rygning når dette håndteres professionelt og ikke fordømmende.

• mindtalk_stor.png

MindTalk- workshop om selvværd

MindTalk er LMS’ selvværdsworkshop, som er en forebyggende indsats, der skal styrke børn og unges selvværd og forebygge nye tilfælde af spiseforstyrrelser og selvskade samt sikre mental sundhed hos unge generelt.

• Penge & privatøkonomi

Danske Bank tilbyder målrettede undervisningstilbud, der kan styrke elevernes viden om penge og lån. Undervisningsmaterialerne er udarbejdet i samarbejde med Matematiklærerforeningen.

• Børnehaver & Dagtilbud