Motion & bevægelse 9 tilbud

• Yoga lektion.jpg

Yoga, mindfulness & motorik

Yoga og mindfulness stimulerer sanserne og styrker krop og sind, så motorikken forankres i kroppen og børnene rustes til læring og udfordringer.

• Badmintontræning.jpg

Badmintontræning i verdensklasse

Få prof. badmintontræning af Thomas Laybourn, tidligere verdensmester, og/eller hør hvad der kræves af en professionel sportsudøver. Få sved på panden på en sjov, anderledes og udfordrende måde. Oplev og prøv kræfter med sjove tricks med ketcher og bold.

• 2016-02-03_1355.png

Bordtennis og minitennis

Så er der igen mulighed for at få rørt kroppen og være med sammen med de andre fra skolen, fritids klubben og SFO'erne omkring tennis og bordtennis.

• skoleglædenu kopi.png

Teamwork, trivsel og motivation i undervisningen

Henrikleth.com har udviklet en række produkter og forløb til skolernes lærere, pædagoger, elever og forældre, som kan hjælpe med at øge elevernes trivsel, læring og motivation. Alt, hvad vi tilbyder, har et pædagogisk sigte, og vores kurser hjælper jer med at arbejde målrettet med elevernes læring, trivsel og alsidige, personlige udvikling.

• Selsø Slot teatertasken.jpg

Lær dramatik, improvisation og oplæsning

TeaterTasken tilbyder kurser i dramatik, improvisation, skuespilsteknik, historiefortælling og oplæsning samt instruktion af amatører. Vi har erfaring i at undervise alle typer, bl.a amatørskuespillere, konfirmandhold og fagfolk som ønsker forskellige emner belyst, eksempelvis pædagoger omkring kropssprog og sproglig bevisthed.

• 11000914_819021091468736_4998591206663060973_o.jpg

Spil amerikansk fodbold - her er plads til alle

Prøv amerikansk fodbold i Frederikssund Oaks. Spillet er styrke, taktik, strategi, sjovt og giver gode kammerater og en god kondition. Vi har låneudstyr, og veludannede trænere, som kan lære jer spillet og fortælle om forholdene i Oaks.

• Ballet.jpg

Ballet for alle

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Cool uden røg

Frederikssund Kommune vil gerne skabe en røgfri norm blandt børn og unge. Det kan ske ved at forebygge rygestart blandt børn og unge, og prioritere tidlig indsats i forhold til unge rygere. Børn og unge vil gerne tale rygning når dette håndteres professionelt og ikke fordømmende.

• Svanholm Natur.jpg

Svanholm Gods - Naturtur og lejr

Velkommen til Svanholms skove og til 120 hektar fyldt med naturoplevelser. Skovene omkring Svanholm Gods ejes af kollektivet, der siden 1978 har beboet det gamle gods og drevet økologiske landbrug. Omkring og i skoven findes afmærkede naturstier, et shelter, overdækket spiseplads, et muldtoilet, brændeskur, 2 bålsteder, rindende vand og en masse naturoplevelser.