Motion & bevægelse 20 tilbud

• Yoga lektion.jpg

Yoga, mindfulness & motorik

Yoga og mindfulness stimulerer sanserne og styrker krop og sind, så motorikken forankres i kroppen og børnene rustes til læring og udfordringer.

• Badmintontræning.jpg

Badmintontræning i verdensklasse

Få prof. badmintontræning af Thomas Laybourn, tidligere verdensmester, og/eller hør hvad der kræves af en professionel sportsudøver. Få sved på panden på en sjov, anderledes og udfordrende måde. Oplev og prøv kræfter med sjove tricks med ketcher og bold.

• 11 for Health

DBU, Syddansk Universitet og Nordea-fonden inviterer alle 4.-6. klasser til at deltage i ”11 for Health” i skoleåret 2018/2019.

• 2016-02-03_1355.png

Bordtennis og minitennis

Så er der igen mulighed for at få rørt kroppen og være med sammen med de andre fra skolen, fritids klubben og SFO'erne omkring tennis og bordtennis.

• skoleglædenu kopi.png

Teamwork, trivsel og motivation i undervisningen

Henrikleth.com har udviklet en række produkter og forløb til skolernes lærere, pædagoger, elever og forældre, som kan hjælpe med at øge elevernes trivsel, læring og motivation. Alt, hvad vi tilbyder, har et pædagogisk sigte, og vores kurser hjælper jer med at arbejde målrettet med elevernes læring, trivsel og alsidige, personlige udvikling.

• Historisk værksted.jpg

Værksted og sejlads Vikingeskibsmuseet

Arbejd og sejl ud som vikingerne! På Vikingeskibsmuseet kan I arbejde som bådebyggere og reblæggere – præcis som vikingerne gjorde det, når de byggede deres skibe.

Tilbud i anden kommune

• Førstehjælp 1.jpg

Førstehjælp hjælper

Førstehjælp kan redde liv. Men hvad gør man, hvis uheldet er ude? Frederikssund Ungdomsskoles kursus hviler på de fire grundprincipper: skab sikkerhed, vurdér personen, tilkald hjælp og giv førstehjælp, og på dette forløb lærer eleverne både at redde liv og at samarbejde i stressede situationer. Kurset indeholder både en teoretisk og en praktisk del, hvor klassen bliver udsat for forskellige scenarier.

• kajaktur 1.jpg

Kajaktur med overnatning

Nyd et par dage på Roskilde Fjord i havkajak, sov i shelters eller telte og få styrket trivsel og fællesskabet ved fælles madlavning, teambuilding mv. Frederikssund Ungdomsskole stiller alt fornødent udstyr til rådighed, såsom kajakker, redningsveste, telte og soveposer og ikke mindst deres mange kompetancer.

• Selsø Slot teatertasken.jpg

Lær dramatik, improvisation og oplæsning

TeaterTasken tilbyder kurser i dramatik, improvisation, skuespilsteknik, historiefortælling og oplæsning samt instruktion af amatører. Vi har erfaring i at undervise alle typer, bl.a amatørskuespillere, konfirmandhold og fagfolk som ønsker forskellige emner belyst, eksempelvis pædagoger omkring kropssprog og sproglig bevisthed.

• Marbæk Strand 2009 6.jpg

På tur ud i det grønne og blå

Cyklture, fisketure, fugleture, kano- og kajakture, kitesurfing, overnatning, rideture, sejlture, vandre- og løbeture eller blot en tur til stranden. Mange gode ideer til ture og aktiviteter på egen hånd i hele Frederikssund Kommune, er velbeskrevet af Naturteamet i Teknisk Forvaltning. Brug vores smukke natur og alle mulighederne!