Kreativitet 13 tilbud

• Nisse med fyrfadsstage.jpg

Lav en nisse i glaskunst

Glaskunst for alle (næsten). Kom og lav en sjov nisse i glasstykker. Jeg har forberedt glasset, og jeres opgave at er designe nissen.
    Den bliver efterfølgende monteret med en holder til fyrfadslys, så den kan skabe lys og glæde.

• Dansk Arkitektur Center

DAC& LEARNING, Dansk Arkitektur Centers undervisningstjeneste, tilbyder det mest omfattende udbud af undervisningsforløb, undervisningsmaterialer og lærerkurser inden for arkitektur og byudvikling rettet mod daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser.

Tilbud i anden kommune

• Selsø Slot teatertasken.jpg

Lær dramatik, improvisation og oplæsning

TeaterTasken tilbyder kurser i dramatik, improvisation, skuespilsteknik, historiefortælling og oplæsning samt instruktion af amatører. Vi har erfaring i at undervise alle typer, bl.a amatørskuespillere, konfirmandhold og fagfolk som ønsker forskellige emner belyst, eksempelvis pædagoger omkring kropssprog og sproglig bevisthed.

• Himmelgåden.jpg

Ind i billedet

I forløbet ser vi på, hvordan et billede kan indeholde en fortælling og på, hvordan Willumsen arbejdede. Eleverne vil lære grundlæggende billedanalytiske begreber og præsenteres for værktøjer til egen billedfremstilling samt analyse af andre kunstværker. I workshoppen arbejdes der mere grundigt med begreberne igennem øvelser, gruppeopgaver og elevpræsentationer.

• Ballet.jpg

Ballet for alle

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Billede til skoletjenesten.jpg

Nivaagaards Malerisamling

Med udgangspunkt i vores faste samling og skiftende særudstillinger tilbyder vi differentieret undervisning og indfører børnene i billedanalyse og fortolkning. Børnene møder kunstens historie og oplever, hvor mange paralleller der kan drages til aktuelle og samtidige temaer.

Tilbud i anden kommune

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• Fortællinger fra TeaterTasken

Når I booker en fortælling, får I besøg af skuespiller Karen Nielsen, der enten fortæller en historie om Zakæus for 2. - 6. klassetrin eller Babelstårnet for 0. - 5. klasse. Karen fortæller levende med hele kroppen, så både børn og voksne bliver revet med. Efter fortællingen vil børnene blive inddraget i en dialog om emnet.

• Billede_bibliotekerne.png

Smart-parat-svar med biblioteket

Smart-parat-svar er en landsdækkende læsequiz for 6. klasser. Ideen bag quizzen er, at børnene bruger deres viden og det de har læst på en sjov måde sammen med andre børn. I Læsequizzen viser de, at det giver fordele at læse og suge viden ud af bøgerne. Signalet til kammeraterne er, at det er sejt at læse, at vide noget, at være "smart".

• Billede_musikskole.jpg

Musikskolen i Frederikssund

Der er mange muligheder for samarbejde med Musikskolen, både af kortere og længere varighed. Musikskolens lærere er alle professionelle musikere med en solid pædagogisk uddannelse og erfaring, så der er tale om kvalificeret undervisning.