SKOLEN I VIRKELIGHEDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 0-18 ÅR

Alle børn og unge skal udfordres fagligt, socialt og kulturelt, så deres potentiale udnyttes bedst muligt
Det er visionen for alt arbejde med børn og unge i Frederikssund Kommune. Sammen med værdierne i Børne- og Ungepolitikken 2013-2017, sætter det retning for dagtilbud, skoler og klubber samt frivillige foreninger og kulturelle institutioner. Derfor dækker Skolenivirkeligheden.dk i Frederikssund Kommune hele området fra 0-18 år.

Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden
Det er den enkle vision, der samtidig understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne, både i teori og praksis. Men også de yngre børn i dagtilbuddene skal have oplevelser fra virkeligheden udenfor eller i  børnehusene, hvor børnene kan være nysgerrige og udfordres af voksne. Voksne, der kan have noget helt andet at byde på end det pædagogiske personale.

Skolenivirkeligheden.dk
Skolenivirkeligheden.dk gør det nemt at finde et forløb, en oplevelse eller en inspirationskilde, der passer ind i de fleste læringsforløb. Lige fra at lave sin egen køkkenhave til hvorfor man betaler skat, eller til hvordan man får bevægelse ind i daginstitutionen og skoledagen. 

Vil du samarbejde om et tilbud?
Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud. Derfor er vi altid på jagt efter nye samarbejdspartnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til dagtilbud og/eller dagtilbud, så hører vi meget gerne fra dig. 


Her er nogle af de kriterier man skal overveje og kunne svare ja til,
før man kan blive et tilbud gennem skolenivirkeligheden.dk:

  • Udbyderen skal være engageret og have høj faglighed
  • Udbyderen skal kunne formidle til børn
  • Udbyderen skal have en børne-attest – denne kan nem hentes via dette link:https://www.politi.dk/da/borgerservice/straffeattest/boerneattest/
  • Tilbuddet skal være relevant for dagtilbud og/eller skole
  • Tilbuddet skal som udgangspunkt være tilgængeligt i tidsrummet kl. 8-16
  • Udbyderen skal have en fast kontaktperson
  • Svartid til institution eller skole, når der kommer en henvendelse gennem skolenivirkeligheden.dk, skal højst være 3 hverdage
  • Udbyderen skal have mindst et konkret tilbud 
  • Udbyderen skal have kapacitet til minimum 25 skoleelever. Færre ved tilbud til de 0-6 årige
  • Tilbuddet skal prismæssigt være tilgængeligt for daginstitutionerne og skolerne.

Vigtigt at vide 
Det er skolenivirkeligheden.dk, der til hver en tid bedømmer om ovenstående kriterier er opfyldt, og om og i hvilken form tilbuddet kommer med på hjemmesiden.

Vi glæder os til samarbejdet.