SØG BLANDT VORES 308 TILBUD

• Kardemomme billede.jpg

Bellevue Teatret - Folk og Røvere i Kardemomme By

Tag hele klassen med til den hyggeligste og festligste juletradition med børneforestilling i den magiske lille Kardemomme By. Mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere – skrappe Tante Sofie, den godmodige Politimester Bastian og naturligvis de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, der lister sig af sted på tå for at stjæle og lave ballade. Velkommen til kardemommefest!

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Erhvervspraktik_1.png

LO - Faglært til Fremtiden: Målrettet erhvervspraktik i udskolingen

Projektet Faglært til Fremtiden har udviklet vejledningsmaterialet ”Flere Veje til Praktik”. Materialet skal inspirere til, at flere elever kommer i praktikforløb, som er sammenhængende og målrettede den enkelte elev og hvor de aktiveres igennem forberedelse, gennemførelse og efterbearbejdning af deres forløb. Flere Veje til Praktik dækker over arbejdet med målrettet erhvervspraktik i udskolingen og rummer således 5 eksemplariske forløb for afvikling af erhvervspraktik i 8. klasse.

• 4VEJE_Afprøvning.jpg

LO - Faglært til Fremtiden: Undervisningsbaseret vejledning til U&J for 6.- 7. kl.

Vi har udviklet et undervisningsbaseret vejledningsforløb kaldet 4 VEJE. Forløbet skal på legende og levende vis introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de jobmuligheder, de kan føre til. De skal lære om vejene i både uddannelse og job – men uden at sætte fokus på valget. Filosofien bag undervisningsmaterialet er, at de unge skal involveres og opmuntres til at være nysgerrige. Eleverne skal lære at sætte viden fra fagene i folkeskolen og fritiden ind i en kontekst, der omhandler job og uddannelse, og herigennem styrke deres valgkompetencer.

• Børnenes Madhus.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kurser i vores undervisningskøkken. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Vores kurser er for skoleklasser og ligger i undervisningstiden. Kurserne supplerer det faglige indhold i fag som madkundskab, naturvidenskab, historie, fysik/kemi, biologi og geografi.

• 6f0b6627f6a7b14316a9103aa0e5026aeb1d3bcf.jpeg

Undervisningsforløb i Mindelunden: I Kvindernes Fodspor

Kom med på et besøg i Mindelundens autentiske rammer, hvor vi i dette forløb får et indblik i kvindernes rolle i den danske modstandsbevægelse i 1940’ernes besatte Danmark. Eleverne bliver en aktiv del af turen rundt i Mindelunden, hvor de biddrager med oplæg der er forberedt hjemme fra. Efter turen rundt i Mindelunden får eleverne fingre i kilder der perspektiverer kvindernes forskellige roller i modstandskampen og her bliver der rig mulighed for at analysere, diskutere og reflektere over emnet.

• Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • lundbeck-logo-big.jpg

Sygdom, krop og kemi

Kom ud og lær om sygdom, krop og kemi hos H. Lundbeck A/S. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om kroppen og hvordan medicin virker. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvad H. Lundbeck A/S arbejder med inden for medicin og sundhed.

• fotex.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Føtex Husum data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• fotex.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Føtex Hillerød data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• fugmann.jpg

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra Fugmann A/S, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.