Uddannelse 11 tilbud

• Få besøg af Handelsskolen_Hillerød Handelsskole.jpg

Få Hillerød Handelsskole på besøg

Book en elev fra Handelsskolen til at undervise i udskolingen.

• Prøv kræfter med Erhvervsuddannelser_Hillerød Handelsskole.jpg

Prøv kræfter med erhvervsuddannelserne

Prøv at designe en musikfestival og se hvilke erhvervsfaglige kompetencer, der er nødvendige for at løse opgaven.

• Forsidetegning2.jpg

Bland dig - debatskole for unge

Danmarks ungdom ligger på førstepladsen i viden om demokrati, men er ikke særlig deltagende. Ungdomsmediet Koncentrat har lavet workshoppen ’Bland dig - debatskole for unge’ for at højne elevernes demokratiske selvtillid og give dem en tro på, at de har holdninger, som er værd at lytte til.

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• Engineer the Future - Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

Tilbud i anden kommune

• tec raket.jpg

Raketvidenskab

At bygge en raket er ikke raketvidenskab. Men, samtidig med bygning af en raket opnås viden og indsigt i eksperimentel undervisning og fysiske metoder og modeller. Forløbet giver også eleverne mulighed for at møde den undervisningsform, som praktiseres på H.C. Ørsted Gymnasiet.

Tilbud i anden kommune

• tec kloning.jpg

Naturvidenskab og dansk i hverdagen – kloning.

Kloning er genetisk kopiering af celler, dyr eller mennesker og piller ved selve forståelsen af, hvad det vil sige at være et menneske. En indsigt i genetik/bioteknologi/kloning beskrives ud fra 3 forskellige faglige optikker: Kemi, Biologi og Dansk.

• tec biobrændsel.jpg

Naturvidenskab og samfundsfag i hverdagen - biobrændsel

Klimaforandringer aktualiserer behovet for en bæredygtig energiproduktion. Biobrændsel er CO2-neutral. Gennem forsøg og analyse af biobrændsel opnås en række delmål i fagene biologi, fysik/kemi og samfundsfag.

• tec sodavand.jpg

Naturvidenskab og matematik i hverdagen - sodavand

Sodavand er for mange en daglig drik. Men, hvad den indeholder og betyder for kroppen er ikke indlysende for alle. Gennem forsøg og analyse af sodavand gøres biologi, fysik/kemi og matematik virkelighedsnært samtidig med, at der opnås en række delmål i fagene.