Netværk & Inspiration 6 tilbud

• Børnenes Madhus.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kurser i vores undervisningskøkken. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Vores kurser er for skoleklasser og ligger i undervisningstiden. Kurserne supplerer det faglige indhold i fag som madkundskab, naturvidenskab, historie, fysik/kemi, biologi og geografi.

Tilbud i anden kommune

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• rejselegat.jpg

Besøg en venskabsby med klassen – og få tilskud

Der kan skabes venskaber for livet, når skoleklasser besøger en af Fredensborg Kommunes seks venskabsbyer i Europa. Du og dine elever kan få tilskud til rejser og besøg gennem Venskabsbykomiteens tilskudsordning.

• aeldresagen_laese0185.jpg

Skolevenner - frivillige fra Ældre Sagen

Skolevenner er ressourcestærke ældre frivillige, som gerne vil gøre en indsats for børn og unge gennem det gode generationsmøde. Skolevennerne kommer i klassen efter aftale med lærerne, fx et par timer om ugen og er med som en ekstra voksen - bidrager med ro og nærvær.

• Engineer the Future - Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.