Netværk & Inspiration 8 tilbud

• Plakat-1.png

MADmovers - Gratis undervisningsforløb for 6. klasse

Tilmeld din 6. klasse MADmovers, hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Enestående mulighed for at tilbyde din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 6. klasser i hele Danmark.

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• rejselegat.jpg

Besøg en venskabsby med klassen – og få tilskud

Der kan skabes venskaber for livet, når skoleklasser besøger en af Fredensborg Kommunes seks venskabsbyer i Europa. Du og dine elever kan få tilskud til rejser og besøg gennem Venskabsbykomiteens tilskudsordning.

• aeldresagen_laese0185.jpg

Skolevenner - frivillige fra Ældre Sagen

Skolevenner er ressourcestærke ældre frivillige, som gerne vil gøre en indsats for børn og unge gennem det gode generationsmøde. Skolevennerne kommer i klassen efter aftale med lærerne, fx et par timer om ugen og er med som en ekstra voksen - bidrager med ro og nærvær.

• Engineer the Future - Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.

• FORTET_20JUNI_2013_StorCaning 069.JPG

UNDERVISNING PÅ KOLDKRIGSMUSEUM STEVNSFORT

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort foregår undervisningen i autentiske rammer og inddrager historiske beretninger og genstandsbaserede fortællinger. Omdrejningspunktet er Stevnsforts konkrete funktion som et billede på Danmarks internationale rolle under Den Kolde Krig.

Tilbud i anden kommune

• BØRNEHUSENE KOKKEDAL - DIALOGISK LÆSNING

Børnehusene Kokkedal har udarbejdet en bogkanon med det formål at tilføre hele børnegruppen en fælles referenceramme at mødes på og et fælles fundament, når de starter i skolen. Dialogisk læsning inddrages som den metode, der skal åbne børnelitteraturens universer for børnene og hjælpe børnene med at forstå og tilegne sig historierne. Bogkanonen og den dialogiske læsning medfører positive resultater i forhold til børnenes sproglige og sociale udvikling.