Motion & bevægelse 39 tilbud

• rejse.t.afrika.kolage.aabenskole.m.text.jpg

Rejsen til Afrika - interaktiv musikfortælling

Vi synger, danser, spiller og leger os igennem fortælling om en rejse til Afrika. Vi rejser med tog, karavane, leder efter ”Lille Maria”, er på fuglejagt og afslutter med ”gadefest”, solodans og trommespil. Samtidig lærer vi både om livet på landet i Afrika og om grundregler for fællessang og trommespil

• Børnehaver & Dagtilbud
  • skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• Gruppebillede ind og udskolingselever.jpg

HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN - 3 fagdage vedr. Trivsel, Bevægelse og Foreningsliv

De tre fagdage er både for indskoling - og udskoling. Forløbet indeholder tre dage, hvoraf den ene afholdes fælles for ind - og udskoling i en lokal fodboldklub.

• SFO Basket.JPG

Basketball i skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

• Teater_billede.png

Drama og improvisationsteater

Ragnarock har stor erfaring i at skabe forestillinger ud fra børnenes egen idéer, hvor børnene er medskabende i hele processen frem til den endelige forestilling.

• Stylteworkshop - kom højt til vejrs!

Har i lyst til at opleve fællesskab og samarbejde i en helt ny og udforende sammenhæng så er en stylteworkshop helt sikkert vejen. Her skal i nemlig bruge både kroppen og hovedet.

• Akrobatik og nycirkus

Oplev den spændende verden af akrobatik og nycirkus. Med alt fra par-akrobatik til jonglering og trapez-tricks vil akrobatik og nycirkus være med til ikke bare at styrke kroppen og kreativiteten.

• IMG_20170323_134938.jpg

Gallerivandring for unge

Styrk dine elevers kendskab til nogle af kunstscenens mange arenaer med en gallerivandring gennem København. Eleverne besøger tre vigtige spillere på den Københavnske kunstscene. Undervejs præsenteres eleverne for diskussioner om udvælgelse, værdi og betydning. Til alle der ønsker at give de unge ejerskab til kunstens mangeartede rum.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

Sæt roning på skoleskemaet

Attention… Go! er et læringstilbud for mellemtrinnet og udskolingen bestående af både teoretisk og praktisk undervisning i romaskiner. Omfatter undervisningsmateriale til 4-6 lektioner (à 1,5-2 timer).