Faglig & sparring 3 tilbud

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• DSCF4983.JPG

Udeskolevejledning

Få hjælp til at komme i gang med udeskoleundervisning uden for klasserummet. Alt fra planlægningshjælp til færdige forløb, sparring omkring planlægning af udeskoleforløb. Hjælp til evaluering af forløb, og effektmåling. Få en ekstra ressourse til dine udeskoledage, altså en hjælpende hånd på afviklingsdagene.

• Forældreworkshop

En workshop for forældre kan være med til at skabe et godt grundlag for samarbejde forældrene imellem, og forældrene og skolen. Samtidig er det alle tiders mulighed for at få etableret et fællesskab forældrene imellem og forældre og lærere og  pædagoger imellem.