SØG BLANDT VORES 44 TILBUD

KIRKEBESØG ELLER BESØG AF EN PRÆST

Som præster i Store Magleby Kirke, står vil rådighed for klassebesøg i kirken, hvor vi kan fortælle om kirkens historie, kirkens brug, ritualer og deres historie, og kristendommens historie. Vi står også til rådighed, i forbindelse med sorg og dødsfald og kommer gerne på klassebesøg, hvis der er behov for det.

• 5.-10. kl Snorkling.JPG

SNORKLING FOR 5.-10. KL

Snorkling er sjovt og alle kan være med. Få nogle helt andre oplevelser i vandet end ellers.

• FS_logo.png

Fagbevægelsens Skoletjeneste

Få besøg af os i din klasse. I Fagbevægelsens Skoletjeneste underviser vi i Den Danske Model, og hvad fagforeningers rolle er i det danske samfund og for den enkelte. Vi taler også med de unge om, hvilke rettigheder de har, når de har et fritidsjob. I Fagbevægelsens Skoletjeneste dækker vi Fælles Mål under Uddannelse og Job.

• 27042011815.jpg

Bliv fisker for en dag

Fritidsfiskerne tilbyder spændende oplevelser og undervisning ude i naturen. Eleverne vil blandt andet stifte bekendtskab med garn- og rusefiskeri, og hvordan ser en fisk ud indvendig, se en krabbe dybt i øjnene, tilberede en fisk, smage på fjordens lækkerrier, bruge en vandkikkert og se livet på havbunden.

Tilbud i anden kommune

• Digital Dåb 2.jpg

FAST FORLØB FOR 9. KL.: DIGITAL DÅB

De unge får information om Digital Post fra det offentlige, og de får praktisk hjælp til at oprette en digital postkasse. Gennemføres i samarbejde med Borgercentret

• Skærmbillede 2017-11-05 kl. 22.19.09.png

Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler. Vi ønsker at være medudvikler af børns naturidentitet og naturforståelse ved at sætte jagt og lystfiskeri på skoleskemaet.

• Forside - Tom Dåse-fagbog.PNG

Fagbog om genanvendelse: Tom Dåse og hans genan-venner

"Tom Dåse og hans genan-venner" er titlen på en gratis fagbog, der giver dine elever solid faglig indsigt i hvad genanvendelse af flasker og dåser er – hvorfor det er vigtigt, og hvad emballagerne er lavet af. Bogen, der er udviklet af Dansk Retursystem, er målrettet 2.-4. klassetrin.

• drs_web_banner_forside.png

Mission Possible: Skolemateriale om miljø og klima

Vær med til at teste Dansk Retursystems nye skolemateriale og tag dine elever med på en mission. Her vil I opdage, hvor mange klimavenlige ting, I allerede gør. Og I vil blive inspireret til, hvordan I kan gøre en forskel i jeres hverdag for at sikre, at Jorden får det bedre. Materialet er målrettet børn i 5.-7. klasse.

• IMG_0218.JPG

Book friluftsvejlederen. 5.-10. klasse

Book friluftsvejlederen. Book Kay til undervisning i vandet, på land og i luften. Sammen finder i undervisning der passer til klassen. 5.-10. kl. I uge 35+36+40+41.

• DSC_0156.JPG

Book naturvejlederen. 0.-10. kl.

Book Naturvejlederen. Aftal nærmere med Martin om i vil i skoven, ved stranden eller på vandet. I planlægger sammen undervisningen.