Viden & Foredrag 4 tilbud

KIRKEBESØG ELLER BESØG AF EN PRÆST

Som præster i Store Magleby Kirke, står vil rådighed for klassebesøg i kirken, hvor vi kan fortælle om kirkens historie, kirkens brug, ritualer og deres historie, og kristendommens historie. Vi står også til rådighed, i forbindelse med sorg og dødsfald og kommer gerne på klassebesøg, hvis der er behov for det.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • DSC_0383.jpg

Kongelundsfort - historisk rundvisning

Kongelundsfortet var aktivt i tre krige, men var heldigvis aldrig i kamp. På ca. 45 minutter får I et indtryk af fortet og dets historie.

• Smart Parat Svar 2015 Dragør.JPG

FAST FORLØB FOR 6. KL.: SMART PARAT SVAR

Smart Parat Svar er en læse- og vidensquiz for 6. klasser, hvor man kan få mulighed for at dyste lokalt, regionalt og nationalt.  Formålet er at sætte fokus på læselyst, og at det er sjovt at lære.

• Byvandring plus arkivbesøg.jpg

Byvandring og arkivbesøg med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Bliv klogere på jødernes flugt fra den tyske besættelsesmagt i 1943 - udfra en Dragørvinkel.