Natur & friluftsliv 16 tilbud

• 5.-10. kl Snorkling.JPG

SNORKLING FOR 5.-10. KL

Snorkling er sjovt og alle kan være med. Få nogle helt andre oplevelser i vandet end ellers.

• Forside - Tom Dåse-fagbog.PNG

Fagbog om genanvendelse: Tom Dåse og hans genan-venner

"Tom Dåse og hans genan-venner" er titlen på en gratis fagbog, der giver dine elever solid faglig indsigt i hvad genanvendelse af flasker og dåser er – hvorfor det er vigtigt, og hvad emballagerne er lavet af. Bogen, der er udviklet af Dansk Retursystem, er målrettet 2.-4. klassetrin.

• drs_web_banner_forside.png

Mission Possible: Skolemateriale om miljø og klima

Vær med til at teste Dansk Retursystems nye skolemateriale og tag dine elever med på en mission. Her vil I opdage, hvor mange klimavenlige ting, I allerede gør. Og I vil blive inspireret til, hvordan I kan gøre en forskel i jeres hverdag for at sikre, at Jorden får det bedre. Materialet er målrettet børn i 5.-7. klasse.

• IMG_0218.JPG

Book friluftsvejlederen. 5.-10. klasse

Book friluftsvejlederen. Book Kay til undervisning i vandet, på land og i luften. Sammen finder i undervisning der passer til klassen. 5.-10. kl. I uge 35+36+40+41.

• DSC_0156.JPG

Book naturvejlederen. 0.-10. kl.

Book Naturvejlederen. Aftal nærmere med Martin om i vil i skoven, ved stranden eller på vandet. I planlægger sammen undervisningen.

• IMG_0061.JPG

Bowtag for 5.-10. kl

Bowtag er et sjovt og actionfyldt spil, hvor det gælder om at skyde det andet hold med bue og skumpil.

• Landbrug.jpg

Fast forløb for 3.kl.: Landbrug

Besøg på TAMU-centret. I skal ud og se de nyfødte lam og kalve. En elev fra centret vil fortælle jer om dyrene og deres daglige arbejde med dem samt hvordan deres landbrug hænger sammen. Efter rundvisningen vil der være mulighed for at spise madpakker på græsset.

• Skoven.jpg

Fast forløb for 2. kl.: Skoven

En lærerig dag i skoven med naturvejlederen. Vi skal ud til en sø i Kongelunden, hvor børnene selv skal fange dyr på land og i vand. De skal selv undersøge præcis hvilke dyr de har fanget. Vi laver gode lege og vi kommer til at lytte, føle og smage på skoven.

• Havet.jpg

Fast forløb for 1. kl.: Havet

En ½ dag ved vandet med naturvejlederen. Vi ser på hvad der lever i vandet. Vi skal også se på hvordan en fisk ser ud inden i og hvordan den ”virker”. Vi har bl.a. også vandkikkerter og net med, så eleverne selv kan fange noget.

• Kriblekrable.jpg

Fast forløb for 0. kl.: Krible krable

”Krible/Krable” med naturvejlederen. Kom med ud i naturen og se hvad vi finder i skovbunden. Der er en hel verden, som vi normalt bare træder hen over. Vi ser bl.a. om vi kan finde ud af hvad dyrene hedder og hvem der er hurtigst!