Fast forløb 4. kl.: Svømning

• Svømming.jpg

Så er det snart tid til årets svømmeundervisning. Nogle elever kan svømme, andre lidt og nogle skal til at lære det. Alle får et kendskab til badeanstalten, lærer om regler og kultur dernede!

Tider 2018:

Mandag - fredag i uge 34 den 20. til 24. august kl. 9-11    Dragør Skole           4ab

Fire lærere, hvoraf minimum to har taget bassinprøven.

Mandag - fredag i uge 34 den 20. til 24. august kl. 12-14  Nordstrandskolen    4cd

Fire lærere, hvoraf minimum to har taget bassinprøven.

Mandag - fredag i uge 35 den 27. til 31. august kl. 9-11    St. Magleby Skole   4ab

Fire lærere, hvoraf minimum to har taget bassinprøven.

Mandag - fredag i uge 35 den 27. til 31. august kl. 12-14  St. Magleby Skole   4c

To lærere, hvoraf minimum en har taget bassinprøven.

Mandag - fredag i uge 35 den 27. til 31. august kl. 12-14  Nordstrandskolen    4e

To lærere, hvoraf minimum en har taget bassinprøven.

Til hver undervisning er der to livreddere tilstede som har ansvaret for sikkerheden.

Lærerne står for undervisningen og transporten. En lærer pr. klasse skal være opdaterede svømmelærer, gerne alle. Det er skolens ansvar at have styr på dette.

Vi har planlagt bassinprøve torsdag den 28. juni 2018 kl 12-15på badeanstalten. Her laves desuden aftaler med livredderne om undervisningen, sikkerhed mm.

Våddragter, svømmeplader og svømmebælter er til rådighed på badeanstalten.

Hvis det bliver for koldt eller vejrudsigten lover regn og storm, så afkortes eller aflyses undervisning på badeanstalten. Dette vurderer klassens lærere. Ved aflysning så ring til Tanya som er bademester, mobil 2290 3040.

Friluftsskolen:
    Grundet juridiske forhold er vi tvunget til at informere forældrene om hvilke typer aktiviteter de skal lave (Specielt svømning, klatring og kajak), derfor SKAL i sende info til forældrene via intranettet.

Herunder ses fælles mål der er knyttet til undervisningen.

Mvh Bademester Tanya Ingwes og Ungdomsskoleleder Christoffer Søe

Årstid

Juli - september

Mellemtrin

• Natur og teknologi
    • Idræt

Download pdf

Ungdomsskolelogo.jpg Læs mere om Dragør Ungdomsskole her.
    Hvor?

Dragør Søbad