Til Lærere og Pædagoger 3 tilbud

• Kian_Sune_bronze_Talentspejderne2.jpg

Jeg er ung i Ballerup og jeg har brug for en frivillig mentor

En opfordring til dig og dine kolleger til at hjælpe en ung på vej til uddannelse og job.

Som mentor for en ung står du ikke alene i din indsats. Med Talentspejderne i ryggen, vil du gennemføre et veldokumenteret talentprogram. Du hjælper den unge med at finde sine evner og talenter så uddannelse og et job bliver målet for den unge.

• Få en rundvisning i Fællessamlingen med dit fagteam

I Ballerup har vi en fællessamling med et stort udbud af læremidler og alternative materialer til skoler og institutioner.

Kom på besøg i fællessamlingen sammen med dit fagteam og få inspiration til undervisningen.

Alle materialer kan bookes på cicero-web.dk eller ved henvendelse til Pædagogisk Center på 44 77 39 04

SøgSmart

Søgsmart.dk's formål er at styrke "eleven som kritisk undersøger" gennem informationssøgning, begyndende kildekritik og relevansvurdering. At lærer dem at vælge medie ud fra informationsbehov samt give dem forståelse for, at der er flere trin i en søgeproces.

Dette kursus er en vejledning til lærere i at bruge dette værktøj.