Til Lærere og Pædagoger 3 tilbud

• otto_dickmeiss_illustrationer_18.jpg

Menneskesynet i skolen

FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE I BALLERUP-FURESØ tilbyder:

POP-OP-arrangement: Menneskesynet i skolen

Hvordan tænker I om det enkelte menneske, når I underviser? Hvordan tales der om børnene, når der skrives skole-politik? Hvilket menneskesyn ligger -eller bør der ligge- til grund for den danske folkeskole?

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • Få en rundvisning i Fællessamlingen med dit fagteam

I Ballerup har vi en fællessamling med et stort udbud af læremidler og alternative materialer til skoler og institutioner.

Kom på besøg i fællessamlingen sammen med dit fagteam og få inspiration til undervisningen.

Alle materialer kan bookes på cicero-web.dk eller ved henvendelse til Pædagogisk Center på 44 77 39 04

SøgSmart

Søgsmart.dk's formål er at styrke "eleven som kritisk undersøger" gennem informationssøgning, begyndende kildekritik og relevansvurdering. At lærer dem at vælge medie ud fra informationsbehov samt give dem forståelse for, at der er flere trin i en søgeproces.

Dette kursus er en vejledning til lærere i at bruge dette værktøj.