Inspiration og Materialer 6 tilbud

• Røde kors VR.jpg

Røde Kors - materialer til undervisning

act MODIG - gratis materiale om at hjælpe alle, uanset hvem der har behov.

Bestil act MODIG her: Vælg mellem flere forskellige kategorier og emner, som eleverne kan arbejde med. Der hører lærervejledning med.

act MODIG handler om at hjælpe, selvom det kan være svært. Det ved Røde Kors alt om. Vi hjælper nemlig alle mennesker, der har brug for hjælp – uanset, hvem det er, eller hvor de kommer fra.

• Plakat-1.png

MADmovers - Gratis undervisningsforløb for 6. klasse

Tilmeld din 6. klasse MADmovers, hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Enestående mulighed for at tilbyde din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 6. klasser i hele Danmark.

• Forside - Tom Dåse-fagbog.PNG

Fagbog om genanvendelse: Tom Dåse og hans genan-venner

"Tom Dåse og hans genan-venner" er titlen på en gratis fagbog, der giver dine elever solid faglig indsigt i hvad genanvendelse af flasker og dåser er – hvorfor det er vigtigt, og hvad emballagerne er lavet af. Bogen, der er udviklet af Dansk Retursystem, er målrettet 2.-4. klassetrin.

• drs_web_banner_forside.png

Mission Possible: Skolemateriale om miljø og klima

Vær med til at teste Dansk Retursystems nye skolemateriale og tag dine elever med på en mission. Her vil I opdage, hvor mange klimavenlige ting, I allerede gør. Og I vil blive inspireret til, hvordan I kan gøre en forskel i jeres hverdag for at sikre, at Jorden får det bedre. Materialet er målrettet børn i 5.-7. klasse.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

• Vandtjek.dk

Tag på opdagelsesrejse, ekspedition og fangst i Danmarks mest spændende og levende natur. Med Vandtjek.dk kan I undersøge, hvordan livet og naturen har det i søer, vandhuller, vandløb og ved kysterne i Danmark. Vi har over 120.000 vandhuller, 64.000 km vandløb og 7.000 km kyststrækning, som bare venter på at blive undersøgt og passet på.

• Børnehaver & Dagtilbud