Bevægelse og Sundhed 17 tilbud

• hestekraefter-skoleprojekt-power-racing-2018.jpg

MOTORSPORT PÅ SKOLESKEMAET

Tilbud til 7-10 klasse: Tværfagligt undervisningsforløb med fuld af fart og faglig læring!  I tæt samarbejde med motorsportsklubber, EUD og folkeskole, ledes eleverne igennem et bredt tværfagligt forløb, hvor de ud fra fagene matematik, fysik/kemi, historie og samfund samt idræt/fysisk træning bruger deres faglige viden og færdigheder og styrket kompetencer til  motorsporten. Det er et 4-ugers forløb der er bygget op med kompetence- og læringsmål.

• IMG_0115.JPG

Trivselsdag - Skoletjenesten Pederstrup

Arbejder I med at styrke læringsmiljøet i klassen? Så er forløbet Trivelsdag et godt udgangspunkt!

Gennem leg og forskellige øvelser oplever eleverne vigtigheden af god kommunikation, samarbejde og, at alle deltager. Som lærer får du mulighed for at observere dine elever og deres indbyrdes relationer i et anderledes læringsmiljø.

Skoletjenesten Pederstrup

• rødhætte.jpg

Balleteventyr

Gennem højtlæsning får eleverne lov til at dykke ned i de klassiske eventyr. Vi danser os igennem historierne til klassisk musik, laver rollespil og klæder os ud

• sportskader.jpg

Team Danmark basalkurser i sportsskader

Benyt Team Danmarks basalkursus om sportsskader. Eleverne får en basisviden omkring sportsskader - hvordan man kan prøve at forhindre og forebygge sportsskader i forhold til træning.

• ernæringspyramide.jpg

Team Danmark basalkurser i Sportsernæring

Benyt Team Danmarks basalkursus om sportsernæring. Eleverne får en basisviden omkring hvad mad og ernæring gør i forhold til sportspræstationer, og om hvordan det kan tænkes ind i forhold til træning.

• Seksualundervisning

Sex & Samfund og Ballerup Ungdomsskole tilbyder seksualundervisning. Ballerup Ungdomsskoles tilbud om seksualundervisning henvender sig til alle 7.-10. klasser i Ballerup Kommune.

• Badminton - Skolebesøg.jpg

Badminton i skolen

Introduktion til badminton på en sjov og motiverende måde i samarbejde med Måløv Badminton Club. Gennem leg og øvelser lærer børnene at spille badminton og få styrket motorikken. Forløbet kan alt efter ønske afholdes som én eller flere lektioner.

• første hjælp2.jpg

Førstehjælpskursus

Ballerup Ungdomsskole tilbyder: Førstehjælp til eleverne

Lad eleverne i din klasse få et førstehjælpskursus, hvor de lærer at håndtere situationer med førstehjælp. Det kan være småulykker i skolen eller derhjemme, uheld i trafikken på cykel eller som fodgænger, når eleven er alene eller sammen med andre. Vi tilrettelægger førstehjælpskurset helt efter jeres ønsker.

• Ellekilde2.jpg

Fantastisk læringsrum til alle fag i Klub Skovlunde

Klub Skovlunde stiller deres fantastiske områder og faciliteter til rådighed for skolerne i Ballerup. Klub Skovlunde rummer et stort naturligt område med dyrehold, bålplads, kreative værksteder, musikstudie og meget mere. Området appellerer lige fra leg og bevægelse med massere af gemmesteder og kroge til fx dåseskjul og skattejagt og til muligheder for mange forskellige udendørs aktive og kreative udfoldelser. Aktiviteter, der kan knyttes til det enkelte fag og faglige mål. Et anderledes og spændende læringsrum i forhold til det traditionelle, der giver mulighed for undersøgende, eksperimenterende og innovative læringsaktiviteter i alle fag.

• DSC_9871.JPG

Introduktion til Idrætten ”Yoga” – i Måløv

I løbet af 4 dobbeltlektioner (6 timer) bliver eleverne præsenteret for Yoga.

Dette forløb kan ryste lidt op og gi et afbræk i skoledagen

Endvidere suppleres med et modul i den Danske foreningskultur og historie.

Forløbet tilbydes kun til Måløvhøj Skole og afvikles kun i Måløv.