ØRESUNDSAKVARIET

• ØRESUNDSAKVARIETS SKOLETJENESTE

- én af Danmarks mest besøgte marine skoletjenester

Skoletjenesten på Øresundsakvariet tilbyder en lang række meget gennemprøvede undervisningsforløb og oplevelser, hvor fokuset i alle tilfælde er de levende marine organismer samt i videst mulig omfang oplevelsen i det "virkelige" marine miljø dvs. ved deciderede feltundersøgelser på stranden, snorkling eller i både.

Hvert år har vi ca. 12.000 institutionsbesøgende på akvariet og heraf får ca. 4.500 egentlig undervisning.

Der er meget rift omkring tider til skoletjenesten så det er altid klogt at booke lang tid i forvejen.

Undervisningsformer
    Under de forskellige former for undervisning, finder du de emner der tilbydes i Øresundsakvariets skoletjeneste. Vi lægger vægt på, at eleverne oplever biologien gennem deres sanser og ved dialog i undervisningen.

Undervisningstilbuddene er inddelt i følgende niveauer, der kan bruges som rettesnor:

Niveau A: Børnehave, 0.-2. klasse (indskoling)

Niveau B: 3.-5. klasse (mellem trin)

Niveau C: 6.-10. klasse (mellem trin til udskoling)

Idéer eller forslag til andre undervisningsemner kan også planlægges efter aftale med akvariets medarbejdere. Vi har stor erfaring i at tilrettelægge utraditionelle undervisningsforløb.

Tilbuddet er forbundet med brugerbetaling. Der ydes 20 % rabat på henholdsvis entré og undervisning til skoler og institutioner der er hjemmehørende i Fredensborg kommune.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Natur og teknologi
    • Biologi
    • Fysik og kemi

Eksempel - Øresundsakvariet.pdf

øresundsakvariet-webside.209.151.s.png Øresundsakvariets hjemmeside
    Hvor?

Øresundsakvariet

Strandpromenaden 5

3000 - Helsingør

skoletjenestenoa@bio.ku.dk

michael.290.219.s.png

Michael Hansen
    På Øresundsakvariet vil I bl.a. kunne møde Michael. Han ved alt, hvad der er at vide om dyre- og plantelivet i Øresund, og han er ikke bange for taskekrabber.