Barresøgård

 • Barresøgård udklip.JPG

  Hvor kommer maden fra?

  Børns kendskab til, hvor maden kommer fra er ofte begrænset til køledisken i det lokale supermarked.

  Landmænd der producerer bl.a. kød og mælk har sjældent tid til at vise deres gård frem for besøgende. Oftest er deres produktion specialiseret således at der kun sjældent er f.eks. grise og køer på samme gård.

  Her på besøgsgården har bonden tid til at vise børnene rundt og svare på alle spørgsmål. Når børnene besøger Barresøgård fortæller vi og viser tydeligere, hvor vi får maden fra. Her kan I møde køer, grise, heste, får, høns, gæs, katte og hunde. Bondegårdsdyrene er vant til små børn.

  Minimumspris 4500 for op til 40 personer - barn eller voksen. Efterfølgende personer betaler 85 kr.  pr person. Prisen gælder for en hel dag på gården og inkluderer vores sædvanlige traktement.: kaffe, the, saft, friskbagt brød, marmelade, honning osv... Alt sammen ØKO-naturligvis! Derudover byder dagen også på ca en halv times musik og sanglege.

  Week-end arrangementer kan også aftales.

  Prisen er uden moms, da gården er fritaget moms(lønsumsafgift). Al betaling foregår elektronisk ved hjælp af EAN-lokationsnumre, der oplyses til  Lars ved hjemrejse, beløbet bedes indbetalt straks efter hjemkomst. Vi tager selvfølgelig også imod checks, dankort  eller kontanter.

  Vi anbefaler at der afsættes mindst 3 timer til et besøg. F.eks. ankomst kl. 10.00 og hjemrejse kl. 13.00. men det er gæsterne selv, der bestemmer hvor længe de vil blive. Man har hele gården til rådighed og der er ikke andre institutioner på besøg samtidig!

  BETALINGSTILBUD

  Minimumspris 4500 for op til 40 personer - barn eller voksen. Efterfølgende personer betaler 85 kr. pr person.

  Årstid
  • Januar - marts
  • April - juni
  • Juli - september
  • Oktober - december
  Målgruppe
  • Børnehaver & Dagtilbud
  • Indskoling
  Fag

  Natur og teknologi

  Se mere her
  Her kan du læse mere om Barresøgård
  Hvor?

  Barresøgård

  Slangerupvej 29

  3540 - Lynge

  Telefonnummer

  22782726

  E-mailadresse

  barresoe@gmail.com

  Kontaktperson
  Barresøgård Lars Juel Sørensen.jpg

  Besøg på barresøgård bookes hos Lars Juel Sørensen på 22782726 eller barresoe@gmail.com.