Motion & bevægelse 21 tilbud

• thumb_2749_default_medium.jpeg

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Plakat-1.png

MADmovers - Gratis undervisningsforløb for 6. klasse

Tilmeld din 6. klasse MADmovers, hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Enestående mulighed for at tilbyde din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 6. klasser i hele Danmark.

• Gruppebillede ind og udskolingselever.jpg

HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN - 3 fagdage vedr. Trivsel, Bevægelse og Foreningsliv

De tre fagdage er både for indskoling - og udskoling. Forløbet indeholder tre dage, hvoraf den ene afholdes fælles for ind - og udskoling i en lokal fodboldklub.

• SFO Basket.JPG

Basketball i skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

Barresøgård

På besøgsgården har bonden tid til at vise børnene rundt og svare på alle spørgsmål. Når børnene besøger Barresøgård fortæller vi og viser tydeligere, hvor vi får maden fra. Her kan I møde køer, grise, heste, får, høns, gæs, katte og hunde. Bondegårdsdyrene er vant til små børn.

• Vestre hus.jpg

Vestre Hus Børnenaturcenter

På Vestre Hus kan I komme ud og opleve dyr og planter i og omkring naturcenteret sammen med naturvejleder Bjørli. I kan bestille en af Bjørlis mange temature, eller I kan ringe og aftale indholdet af turen, så det passer med netop jeres ønsker. I kan også låne skovløberhuset samt grej i økobasen og opleve naturen på egen hånd. Vestre Hus Børnenaturcenter er primært et tilbud til børn i Allerød kommunes institutioner og skoler.

• Køer.jpg

Blovstrød Koklapperlaug

På engen i Blovstrød går hver sommer køer af racen Dexter. De ankommer i maj, og går og græsser hele sommeren og sørger derved for naturpleje; deres måde at græsse på giver større biodiversitet Det er det lokale koklapperlaug der passer køerne, og nogle af skolens klasser er medlem. Pasningen består af at tilse køerne, om de har det godt og se om vandbeholderen virker. Børnene i mini-Oasen får hvert år lov til at navngive køerne. Det er en spændende proces, som vi nyder hvert år.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

Sæt roning på skoleskemaet

Attention… Go! er et læringstilbud for mellemtrinnet og udskolingen bestående af både teoretisk og praktisk undervisning i romaskiner. Omfatter undervisningsmateriale til 4-6 lektioner (à 1,5-2 timer).

• kpt skolen i virkeligheden.PNG

Klar, Parat - Tennisstart

Prøv kræfter med tennis i samarbejde med den lokale tennisklub og få inspiration til, hvordan tennis kan bruges i undervisningen.