Vandtjek.dk

Tilbuddet er internetbaseret

thomas@diverse.dk

ole.290.208.s.png

Tilbuddet er internetbasseret og består af en række forløb og forsøg man selv kan varetage ved danmarks kyster, søer og vandløb.

Vandtjek er et undervisningsprojekt med ideer og materiale til at besøge, inddrage og tjekke vandløb, vandhuller og kysten i undervisningen. Indgangen til projektet er hjemmesiden vandtjek.dk

Projektet har eksisteret siden efteråret 2007 – først som et projekt, hvor man kunne adoptere egne vandhuller, og nu som et bredere projekt, der inddrager vandløb og det lave vand ved kysten. Projektet er blevet til i et samarbejde mellem skoletjenesterne i Danmarks NaturfredningsforeningØresundsakvariet i Helsingør og Aqua Sø- og Naturcenter i Silkeborg.

Med projektet vil vi gerne fremme lærerig og spændende undervisning, som inddrager det lokale vandmiljø som læringsrum. Undervisning, der er konkret og meningsfyldt for både børn, lærere og samarbejdspartnere udenfor skolen.

GRATIS FORLØB

Årstid