Erhverv 15 tilbud

• fotex.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Føtex Hillerød data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• csm_mataslogo_9d50d958b6.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Matas i Allerød data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• elos-medtech.png

Robotter, automatisering og effektiv produktion

Klassen arbejder med robotteknologi og besøger ELOS Medtech Pinol A/S med fokus på, hvordan virksomheden arbejder med robotteknologi og automatisering. Som lærer kan du bruge dette forløb om robotter i din Fysik/kemi-undervisning, da forløbet passer til de faglige mål for Fysik/kemi i 7. - 8. klasse

• logo_4.png

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos PMH PLAST ApS. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan PMH PLAST ApS bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.

• Frilunds.jpg

Industrisamarbejdet - Frilunds Værksted

I dette forløb vil I opleve, hvordan et stykke metal kan bearbejdes til den ønskede form: fra idé til 3D-tegning og videre til færdigt produkt.

• Elos_medtech.png

Industrisamarbejdet - Elos Medtech Pinol

• Tmrer-_og_Snedkermester_Brge_Nielsen_AS_-_logo.png

Dansk Byggeri - Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S

Når man skal lave nye tilbygninger, som for eksempel en overdækket terrasse eller et skur, stilles der store krav til bygningens konstruktion og holdbarhed. Ofte anvender man trækonstruktioner, da der er færre omkostninger forbundet med disse, og så kan træet nemt beskæres og monteres efter ethvert ønske.

• AH_metal.jpg

Industrisamarbejdet - AH Metal Solutions A/S

I dette forløb vil eleverne opleve, hvordan et stykke metal kan udstanses til den ønskede form: fra ide til 3D-tegning og videre til færdigt produkt.

• Værksted.jpg

Tømrer & Snedkerfirma Christian Bjerregaard Aps.

Hvad skal jeg bruge det til?

Hos os kan dine elever få et indblik i, hvilke af de fag eleverne lærer om i skolen, bruges hos en tømrer og snedker.

Kom på et lærerigt besøg, der sætter skolefagene i et relevant fagligt perspektiv.

• weibel_banner_5.jpg

Weibel Scientific

Et besøg hos Weibel Scientifics kan give eleverne et unikt indblik i, hvorledes naturvidenskab bruges i en højteknologisk virksomhed. Udover kendskab til lyd, bølger, radarer, Doppler-effekt og mange andre fysik-begreber oplever eleverne, hvordan mange forskellige faggrupper arbejder sammen om produktionen. Et besøg på Weibel er oplagt i forbindelse med et forløb om lyd og bølger eller i forbindelse med et forløb om astronomi.