Erhverv 122 tilbud

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Bilka Odense data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra GK Danmark A/S‪, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra ‪Jes Laugesen Aut. Elinstallatør, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

• nhstaal.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos N.H. Stål WaterCut. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi  vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan N.H. Stål WaterCut bruger og arbejder med metal.

• Søby logo Li.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos Søby Værft A/S. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi  vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Søby Værft A/S bruger og arbejder med metal.

• abena.jpg

Robotter, automatisering og effektiv produktion

Klassen arbejder med robotteknologi og besøger Abena Produktion A/S​ med fokus på, hvordan virksomheden arbejder med robotteknologi og automatisering. Som lærer kan du bruge dette forløb om robotter i din Fysik/kemi-undervisning, da forløbet passer til de faglige mål for Fysik/kemi i 7. klasse