Seneste tilbud

DinTro-MinTro

Untitled-4.jpg

DinTro-MinTro tilbyder et gæstelærerbesøg, hvor en jøde, kristen og muslim besøger klassen og sætter samtalen igang om, hvad

• det de tror på
• det de er fælles om
• og det der adskiller

Gæstelærerne fortæller om jødedom, kristendom og islam og medbringer
forskellige effekter, der anvendes
i det religiøse liv.
Efter gæstelærernes korte oplæg satses der på dialog, hvor eleverne kan spørge om alt.
Endvidere kan der vælges mellem følgende emner:
• Religiøs praksis
• Mennesket og Gud
• Gud og det ond

Mere info

Kontakt os her

contact-icon-17.png

Skriv til os på siv@apps.uvtaarnby.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Tårnby Kommunes Skolen i Virkeligheden side. Det er også siv@apps.uvtaarnby.dk du skal skrive til, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud