SØG BLANDT VORES TILBUD

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

• Børnehaver & Dagtilbud

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • VArpelevvej-2-a.jpg

Besøg Engvang Frugt og frilandsgrise

Hos Engvang frugt og specialiter er det muligt at besøge en plantage der drives efter de mest moderne produktionsmetoder.

• Popmusik.jpg

BIBELEN SOM POPMUSIK

I klasserne skal I arbejde med moderne musik og bibelske fortællinger. I skal læse, lytte, analysere og til sidst lave jeres egen musikvideo!

• bibelens dyr.jpg

BIBELENS DYR OG DERES SYMBOLER

Et projekt om dyr og symboler i bibelen i samarbejde mellem Folkekirkens Skoletjeneste, KØS og Køge billedskole.

• profet.jpg

BIBELENS PERSONER

Et sjovt projekt hvor eleverne spiller kort med bibelske personer.
    Bibelske fortællinger er et af de centrale kompetenceområder for faget kristendomskundskab.

Bokart

En Bokart er i forhold til en gokart et mere terrængående køretøj med sikkerhedsbur om føreren. Bokarten er væsentlig langsommere end gokarten. Udgangspunktet for aktiviteten er Motorgården i Hårlev.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

• Cricket.jpg

Cricket: En sport for alle

Få fart over feltet med en sjov kamp cricket!

I et forløb med Køge Kricket Klub skal I både være aktive, lære at samarbejde, regne og få viden om den sportsgren, der stadigvæk er meget populær i de gamle engelske kolonier.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!