SØG BLANDT VORES TILBUD

• Vogn1.png

Affaldsindsamling - Bæredygtig skole

Arbejder I med affald?

Så lån denne skolepakke, fyldt med læringsmateriale om affald og ressourcer og få besøg af kommunens driftsfolk, som gerne viser deres store fejemaskiner frem.

• hopogrock - amerikansk fodbold - beige.jpg

Amerikansk fodbold

Børnene lærer de basale regler for spillet, prøver at have udstyret på, finder sin ”indre” spiller på den position, man har det bedst og spiller en mini kamp. Undervisningen kan foregå på engelsk. Rundforbi Idrætsanlæg danner en perfekt ramme for spillet.

• 1025 (1).jpg

Arkitektur og kreativitet

Lær om arkitektur og historie i et sanseligt og tværfagligt forløb i Gl. Holtegaards smukke og karakteristiske barokanlæg.  I undervisningen vil der blive fokuseret på kreative processer, hvor eleverne øver sig i at tænke ud af boksen. Forløbet inddrager fagene håndværk og design samt historie.

• Arkivet.jpg

Arkiv på Hjul

Kunne I tænke jer et indblik i kommunens historie? Historisk Arkiv for Rudersdal Kommune tilbyder at besøge jer med lokalhistoriske foredrag og quiz.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • at skralde....jpg

At skralde – hvad, hvorfor og hvordan?

Vi dykker ned i supermarkedernes containere og ser, hvad der gemmer sig. Hvad vil det sige at ”skralde”, hvorfor er det blevet så populært, og er et egentlig lovligt?

Vi taler om datomærkninger og fødevaresikkerhed, og så skal vi se på aspekter indenfor klima-, miljø og økonomi, når det ”at skralde” sættes til debat!

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Bekaemp-fattigdom.gif

Bekæmp fattigdom!

Foredrag til alle klassetrin, demokratiworkshops, musicals, lav jeres egen oplysningskampagne, same same, but different.

Udviklet af den danske ngo ADRA.

”Vi ændrer verden – ét liv af gangen!”

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden

• ac23147bc09bd0c39619838791eee6d7f3fd1853.jpeg

Besøg NAG

Dine elever kan komme på besøg på Nærum Gymnasium. De får et spændende indblik i, hvordan hverdagen er, når man går på Nærum Gymnasium.

Bevægelsesforløb med Dans, Spring og Yoga

SNIK Gymnastik kan med glæde tilbyde et karuselforløb med bevægelse til skolebørn i Rudersdal Kommune. Alle kan være med til dette forløb med dans, springgymnastik og yoga. Vi starter, der hvor børnene er, og vi udforsker, hvad kroppen kan i et miljø uden konkurrence.