SØG BLANDT VORES TILBUD

• 1 - Identifikation af talent

I Lyngby-Taarbæk kommune skal alle talentfulde børn og unge udfordres, og deres fulde potentiale skal udnyttes.

I dette tilbud kan lærere og pædagoger finde inspiration til, hvordan vi kan identificere elever med et særligt potentiale.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • KNORD_ALLE_udd_RGB_800px.png

3D print (STX)

Mød vores elevsuperbrugere og lær hvordan du bruger en 3D printer.

• Towers.jpg

Amerikansk fodbold

Kontakt Copenhagen Towers, hvis din skole er interesseret i en introduktion til amerikansk fodbold eller flag football. Det er begge sportsgrene, som giver et godt indblik i amerikansk kultur.

• vestfor.jpeg

Besøg i klassen fra Vestforbrændingen

Vestforbrænding tilbyder alle skoler i vores opland et gratis undervisningsforløb på 2 lektioner i klassen. Et tilbud med undervisning, dialog og praktiske opgaver.

• KNORD_ALLE_udd_RGB_800px.png

Besøgsdag på Sportscollege Lyngby (STX)

Hvad vil det sige at gå på Lyngby Sportscollege? Deltag i dette elev-til elev program og følg en af vores meget dygtige sportscollegeelever.

• bib2.jpg

Biblioteksorientering på Stadsbiblioteket

Alle 4. klasser kan komme til biblioteksorientering på Stadsbilioteket. Her vil børnebibliotekaren fortælle om materialer, låneregler, arrangementer og eleverne skal spille spillet "Det hemmelige bibliotek".

• biotech2.png

Biotech Academy

Biotech academy tilbyder forskellige undervisningsprojekter målrettet de naturfaglige fag og I kan blive testklasse på igangværende projekter.

• Book en ekspert fra Engineer the future

Book en ingeniør-ekspert fra Engineer the future, til at fortælle om naturfag i anvendelse og hvad man kan bruge naturfag til indenfor eksempelvis ingeniørfaget.

• Lego_klima.jpg

Byg en grønnere fremtid med lego

Lyngby-Taarbæk Kommunes Center for Miljø og Plan tilbyder i samarbejde med LEGO og Energitjenesten at afholde et gratis klimaoplæg på de enkelte skoler målrettet mellemtrinnet og evt. udskolingen. Klimaoplægget handler om sammenhængen mellem klima, trafiksikkerhed og sundhed.

• Byvandring i de flygtende jøders fodspor.jpg

Byvandring med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Guidet rundtur i Dragør by med fokus på de flygtende jøder, der i efteråret 1943 måtte forlade Danmark og søge tilflugt i Sverige af frygt for at blive sendt i koncentrationslejr.