SØG BLANDT VORES TILBUD

• IMG_20170228_152335.jpg

1 2 3 Samtidskunst

Oplev samtidskunst helt tæt på og styrk dine elevers evne til at se, opleve og formidle visuelle udtryk i samtiden. Med 1 værk, 2 lektioner, 3 øvelser præsenteret på skolen, kan hele klassen få inspiration til at møde kunstens mange udtryk på helt egne præmisser.

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• Akrobatik og nycirkus

Oplev den spændende verden af akrobatik og nycirkus. Med alt fra par-akrobatik til jonglering og trapez-tricks vil akrobatik og nycirkus være med til ikke bare at styrke kroppen og kreativiteten.

Almueskolen

Fader Vor, terperi, spanskrør, frikvarter og fedtemadder var en del af skolegangen i almueskolen i landsbyer som Farum og Værløse. På museet oplever eleverne, hvordan en mini-skoledag i en landsbyskole på deres tip-tip oldeforældres tid..

• towers.jpg

Amerikansk fodbold

Copenhagen Towers tilbyder forløb i amerikansk fodbold, flag football, cross fit og fysisk træning i idrætsundervisningen. Forløbene kan også kombineres med engelsk og samfundsfag og derved give indblik i amerikansk kultur.

• stopmotion.jpg

Animationsworkshop med iPad

Stopmotion animation er et mangfoldigt fortælleværktøj, som kan benyttes til at genfortælle de fortællinger vi i forvejen kender og elsker eller være platform for egne ideer og fabuleringer. Igennem denne legende og yderst absorberende arbejdsproces fremmes den individuelles kreativitet og fællesskabet styrkes.

• Skoletjenesten - lille.jpg

Arbejd for føden. En dag med daglige gøremål fra 1940'erne

På de gamle husmandssteder havde både børn og voksne masser af praktiske arbejde hver eneste dag. I dette forløb bliver I sat til at sørge for storvask og rebslagning eller fremstilling af brændselsbriketter.

Kulturbussen kan benyttes til tilbuddet.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • BDFL_Badminton00000911.jpg

Badminton på skoleskemaet

Vil du prøve en anderledes idrætstime med fjer og ketsjer? Så kommer vi gerne forbi. DGI Badminton har stor succes med at sende dygtige badmintoninstruktører ud og træne med skoleklasser landet over - og de er også klar til at vise jer, hvordan I får endnu mere og sjovere badmintontid i skolen.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Badmintontræning.jpg

Badmintontræning i verdensklasse

Få prof. badmintontræning af Thomas Laybourn, tidligere verdensmester, og/eller hør hvad der kræves af en professionel sportsudøver. Få sved på panden på en sjov, anderledes og udfordrende måde. Oplev og prøv kræfter med sjove tricks med ketcher og bold.