SØG BLANDT VORES TILBUD

• IMG_20170228_152335.jpg

1 2 3 Samtidskunst

Oplev samtidskunst helt tæt på og styrk dine elevers evne til at se, opleve og formidle visuelle udtryk i samtiden. Med 1 værk, 2 lektioner, 3 øvelser præsenteret på skolen, kan hele klassen få inspiration til at møde kunstens mange udtryk på helt egne præmisser.

7'eren

Holbæk Kommune v. UngHolbæk samt en række idrætsklubber og foreninger, har igen fornøjelsen af at invitere alle jeres 7. klasseelever til det tilbagevendende arrangement, 7'eren. Arrangementet er for alle 7. klasser i Holbæk Kommune og vi håber, at alle kan deltage.
    Tidspunkt: Torsdag d. 7. september 2017 kl. 8.30 - 14.45.
    Sted: På og omkring Holbæk Stadion, Borgmestergårdsvej 11, 4300 Holbæk.

• ab.JPG

Abramhams børn - kunstværk Holbæk by

Fra den 24. maj til den 28. august 2017 udstilles kunst- og dialogprojektet Abrahams børn, som sætter fokus på de monoteistiske religioner; jødedom, kristendom, og islam. Skulpturen hedder FUNDAMENTALISM og kan oplevelse på torvet i Holbæk by og består af bogstaverne i dette ord. Hvert bogstav er bygget op af kobbermodeller af religiøse bøger fra de tre religioner; jødedom, kristendom og islam.

• skuespil og filmhold.jpg

Absalons Testamente

Absalons Testamente er et dialogbaseret undervisningsforløb på Sorø Museum og i Sorø Klosterkirke. Eleverne får gennem levende dialog, hands on aktiviteter og selvstændigt gruppearbejde kendskab til personer, steder og begivenheder omkring Hvideslægten og Absalon.

• 05b remtræk.JPG

Andelsmejeriet fra mælk til smør og ost

Se, hvordan det gamle andelsmejeri fungerer og følg mælkens vej fra rå mælk til smør og ost.

• Skoletjenesten - lille.jpg

Arbejd for føden. En dag med daglige gøremål fra 1940'erne

På de gamle husmandssteder havde både børn og voksne masser af praktiske arbejde hver eneste dag. I dette forløb bliver I sat til at sørge for storvask og rebslagning eller fremstilling af brændselsbriketter.

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Besøg Billedskolen og få en tegneopgave

Klassen eller elevgruppen inviteres Kulturkasernens atelier, hvor der først vil blive fortalt lidt om Billedskolen. Derefter får eleverne en tegneopgave, som introdukserer vigtige områder indenfor tegning, propertioner, kompostion, lys og skygge.

• Lillefidusen.jpg

Besøg børnebiblioteket med Kille & Kalle

Lær børnene (og deres forældre) om folkebibliotekets muligheder. Besøg børnebiblioteket med dagtilbuddet og styrk børnenes kendskab til en verden af gode historier og viden. Brug børnenes nysgerrighed til at sætte fokus på sprog, sprogforståelse og bøger.