SØG BLANDT VORES TILBUD

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Anderledes undervisning i samarbejde med Haderslev Ungdomsskole

Kontakt Haderslev Ungdomsskole og vær med til at designe anderledes og målrettede undervisningsforløb til netop din børne-/elevgruppe.

Klik dig ind og se et eksempel på et allerede beskrevet forløb i faget matematik til alderstrinnet 4. - 6. klasse.

• undervisning metaldetektor maj 14 (1).jpg

Arkæolog for en dag

Kom med på en udgravning og se, hvordan arkæologen arbejder.

• Jeg er arkæolog_ workshop.jpg

Bag museets kulisser

Besøg Arkæologi Haderslev og få et indblik i arkæologens arbejdsdag og museets opgaver.

• Screenshot 2017-03-27 at 13.59.58.png

Bema, et virksomhedsbesøg

Du har sikkert kørt forbi BEMA mange gange, når du skal ud på motorvejen ved Hammelev. Måske har du tænkt over, hvad der sker  i hallerne. En sådan nysgerrighed er vigtig for at lære lidt om, hvad der sker i virksomheden. BEMA er en virksomhed, der blev startet i 1947.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• IMG_4213.JPG

Byvandring i middelalderbyen Haderslev

Vandring i byen til  gader og huse som var der for mellem 850- 500 år siden.

• Fil_000 (3).jpeg

Børn i bevægelse - "Street Sport Vojens"

På Tingvejen i Skrydstrup tager Ungdomsskolen imod til aktive og anderledes aktiviteter, hvor både krop og hjerne udfordres. Afprøv de allerede beskrevne forløb eller kontakt Ungdomsskolen for andre mulige aktiviteter tilpasset netop din gruppe.

• Børnehaver & Dagtilbud