SØG BLANDT VORES TILBUD

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• towers.jpg

Amerikansk fodbold

Copenhagen Towers tilbyder forløb i amerikansk fodbold, flag football, cross fit og fysisk træning i idrætsundervisningen. Forløbene kan også kombineres med engelsk og samfundsfag og derved give indblik i amerikansk kultur.

• stopmotion.jpg

Animationsworkshop med iPad

Stopmotion animation er et mangfoldigt fortælleværktøj, som kan benyttes til at genfortælle de fortællinger vi i forvejen kender og elsker eller være platform for egne ideer og fabuleringer. Igennem denne legende og yderst absorberende arbejdsproces fremmes den individuelles kreativitet og fællesskabet styrkes.

• badminton lille.jpg

Badminton med Gentofte Badmintonklub

Badminton er en sjov og hurtig sport for alle. Gentofte Badmintonklub tilbyder forløb som giver hele klassen en god oplevelse. Kom ned i vores hyggelige hal og blev inspireret af dygtige instruktører. Vi kommer også gerne ud til jeres skole.

• BDFL_Badminton00000911.jpg

Badminton på skoleskemaet

Vil du prøve en anderledes idrætstime med fjer og ketsjer? Så kommer vi gerne forbi. DGI Badminton har stor succes med at sende dygtige badmintoninstruktører ud og træne med skoleklasser landet over - og de er også klar til at vise jer, hvordan I får endnu mere og sjovere badmintontid i skolen.

• Børnehaver & Dagtilbud

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om mælkeproduktion, fødevarer og oplev livet på en gård. Slut besøget af med et glas friskmalket jersey-komælk!

Tilbud i anden kommune

• nationalmuseet.png

Besøg Nationalmuseet i København

Udforsk kulturhistoriske genstande og billeder fra hele verden og forskellige episoder på Danmarks største kulturhistoriske museum - her kan du finde alt fra de berømte guldhorn og Egtvedpigen til afrikanske masker og egyptiske mumier.

Tilbud i anden kommune

• Børnehaver & Dagtilbud