SØG BLANDT VORES TILBUD

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• Skoletjenesten - lille.jpg

Arbejd for føden. En dag med daglige gøremål fra 1940'erne

På de gamle husmandssteder havde både børn og voksne masser af praktiske arbejde hver eneste dag. I dette forløb bliver I sat til at sørge for storvask og rebslagning eller fremstilling af brændselsbriketter.

Tilbud i anden kommune

• Badmintontræning.jpg

Badmintontræning i verdensklasse

Få prof. badmintontræning af Thomas Laybourn, tidligere verdensmester, og/eller hør hvad der kræves af en professionel sportsudøver. Få sved på panden på en sjov, anderledes og udfordrende måde. Oplev og prøv kræfter med sjove tricks med ketcher og bold.

• Ballet.jpg

Ballet for alle

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• Besøg Borgmesteren

Har I lyst til at besøge Frederikssund Rådhus og høre hvad en borgmester laver og hvordan en kommune fungerer? Så vil Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen gerne fortælle jer om arbejdet som borgmester i Frederikssund Kommune.

• Strandvangen.jpg

Besøg din lokale genbrugsstation i Skibby, Jægerspris og Frederikssund

På genbrugsstationerne kommer I på besøg på en rigtig arbejdsplads, og lærer om, hvad der sker med jeres affald. Vi går i dialog med børnene og tager afsæt i deres egen hverdag og affald samt får dem til at løse små opgaver eller lege budskaberne ind.

• BESØG EN BYGGEPLADS

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.
    Dansk Byggeri samarbejder gerne om at få et lokalt forløb i stand og har desuden mange forslag til læring samt gratis undervisningsmaterialer.

• Nydningen 2.jpg

Besøg i skoven - i en børnehave

Besøg Nydningen, en lille skovbørnehave, hvor vi nyder hverdagen i naturen hele året.
    Det vil vi gerne dele med andre børn og interessede. Som institution eller dagplejer er I velkomne til at komme på besøg, lege med og nyde godt af vores fantastiske omgivelser.
    Hvis I vil på besøg vil vi gerne have at I kontakter os inden for at aftale dag.