Giv børnene en NATURLIG oplevelse

• IMG_8709.JPG

Her er en beskrivelse af et typisk forløb

En skoleklasse eller store børnehavebørn, med en varighed af ca 4 timer (inkl. pauser).
    Erfaringsmæssigt opnås størst mulig tilegning hvis gruppen ikke er større end 20-30 børn.

Apportering af en fasan. Jeg har min egen jagthund med, eleverne gemmer på skift en fasan i noget højt græs ell. lign., hvorefter hunden finder den. Vi vil ligeledes flå en fasan og se hvad der er inden i den. Senere vil der være smagsprøver af fasankødet, Vi laver et bål hvor vi kan tilberede kødet på min bålpande.

Jagt/natursti. Jeg laver en jagt/natursti med 16 poster, med spørgsmål som eleverne skal svare på. Denne bliver naturligvis tilpasset målgruppen.

Gæt et skind. Jeg medbringer ligeledes 16 skind som eleverne skal kategorisere og finde ud af hvilke dyr de kommer fra.

Stafetløb. Vi afholder et "Kronhjorteløb", hvor eleverne skal løbe stafet med de store kastestænger fra kronhjorten.

Gevirværksted. Afslutningsvis får eleverne hver en skive af en kastestang, som de skal lave til et halssmykke. Eleven får et stykke sandpapir, så de kan slibe deres stykke af kastestangen, når den er blevet glat og fin, sætter vi snor i.

Det er bedst hvis vi kan være i et område, hvor der må være løs hund og hvor der er træer eller andet jeg kan hænge min jagtsti op i.
    Jeg medbringer alt hvad der skal bruges, dog er det en stor hjælp hvis der er brænde på stedet, som jeg må bruge af.

Kontakt mig for pris

Årstid
    • Januar - marts
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Børnehaver & Dagtilbud
    • Madkundskab
    • Natur og teknologi
    • Geografi
    • Biologi
    Hvor?

Jeg kommer gerne til jeres institution

Stårbyvej 1

4735 - Mern

22142076

Bjarne Kleis
    Jeg er naturformidler i Danmarks Jægerforbund og har selv gået på jagt i mange år. Når jeg formidler har jeg alle elever med, store som små.

Se flere billeder