DM i Riffelskydning for 5. klasser - Vind 8.000kr. til klassekassen

• 10156.jpg

DGI Skydning og Dansk Skoleidræt har siden 1995 samarbejdet omkring skoleskydning med 8-9000 elever hvert år. Vil du være med?

Det er gratis at deltage og alle i klassen kan være med. Den lokale skytteforening stiller med erfarne instruktører og udstyr til træningen. Foruden at kunne ramme plet, undervises eleverne i sikkerhed og ansvarlig våbenhåndtering. Skydning styrker børnenes evne til at fokusere og koncentrere sig, hvilket gavner indlæring og trivsel. Skydeidrætten skelner ikke mellem piger eller drenge og giver i særdeleshed værdifulde succesoplevelser for elever, som ikke er stærke til boldspil eller holdspil.

Deltagerne stiller med 4 mands hold og træningen foregå typisk i skoletiden. Hvis den lokale skytteforening kun har ledige trænere om aftenen, kan det også arrangeres med lidt hjælp fra forældre. Træningen sker gennem oktober og november måned med Landsdelsfinaler og Finalen i slutningen af november i Vingsted Skyttecenter.

Kontakt din lokale DGI landsdel eller skytteforening for det videre forløb.

Årstid

Oktober - december