VILD MED FILM 2017

• thumb_8364_default_medium.jpeg

Vild med film er et samarbejde mellem bibliotekernes børnesite biblo.dk og skoleprogrammet BUSTER på filmfestivalen CPH PIX. Formålet er i samarbejde med de lokale biblioteker at give elever på mellemtrinnet en anderledes indsigt i filmmediet og gysergenren - og at klæde eleverne på til selv at udtrykke og begrunde kvalificerede tolkninger af film i form af filmanmeldelser. I år vil vi gerne invitere jer til en workshop på biblioteket, hvor eleverne skal se film og bl.a. bliver udfordret til at tage anmelder- og instruktørbrillerne på. Forløbet består af tre dele:

1. Forberedelse i klassen med undervisningsmateriale udviklet af BUSTER

2. Workshop på biblioteket

3. Efterbehandling og arbejde med filmanmeldelse i klassen

Tilmeldingsfrist til workshop er 30. juni – efter princippet først til mølle.
    Vi afholder workshops á 45 – 60 min efter aftale fra 1. – 15. sept.

Eleverne er automatisk med i Vild med films fritidskonkurrence

Samtidig med skolekonkurrencen kører Vild med films fritidskonkurrence, hvor eleverne skal anmelde valgfri film på biblo.dk. Fritidskonkurrencen løber fra d. 1. – 21. september, og der er biografbilletter og filmpræmier på højkant til de heldige vindere, som findes hver dag i konkurrenceperioden.

Alle børn, der deltager i skolekonkurrencen er automatisk med i fritidskonkurrencen.

Vi håber, at I vil være med til at dele filmglæden og sætte fokus på film i september!

Årstid

Juli - september

Mellemtrin

Download pdf

Hvor?

Borup, Herfølge og Køge Bibiotek

Leah Kristensen WEB-15.jpg

Bliv filmanmelder og vind en tur på filmfestival for hele klassen.