Vandetsvej.dk

• Vandets vej billede.png

De otte moduler på Vandetsvej.dk

Vandetsvej.dk er i sin nye udgave (2016) organiseret omkring otte moduler, så materialet tager direkte udgangspunkt i aspekter af elevernes kontakt med vand. Hermed får eleverne en virkelighedsnær forståelse af vandets kredsløb og vores forbrug af vand, samt kan engagere sig i vand som fremtidens ressource. Lærervejledningen giver forslag til, hvordan du arbejder med de otte moduler, så det motiverer elevernes nysgerrighed og understøtter målene for deres læring.

Supplerende materiale

Bemærk, at der i forbindelse med alle moduler på vandetsvej.dk er linket til fagligt stof om vand, som går i dybden med faglige begreber og vandteknologi. Det faglige stof er organiseret efter temaerne:
    grundvand
    vandværk
    vandforbrug
    kloak
    renseanlæg
    vandmiljø
    klima
    vandets kredsløb.

Film og billeder om temaerne findes desuden samlet på mediebasen.

På hjemmesiden findes lærervejledninger til undervisningsforløbrettet mod hhv. 4-6 klasse og 7-10 klasse.

Vandetsvej.dk udvikles og drives af en række af Danmarks store forsyningsselskaber i samarbejde med DANVA.

Undervisningsforløb kan hentes på hjemmesiden. Kan med fordel benyttes i forbindelse med besøg hos lokale forsyningsselskaber.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Samfundsfag
    • Natur og teknologi
    • Geografi
    • Biologi
    • Fysik og kemi
    Skærmbillede 2016-08-12 kl. 15.41.25.png Lærervejledninger til arbejde med vand
    Hvor?

Tilbuddet fra DANVA er netbaseret

Birgitte_Skjøtt_125px_kvadratisk.jpg

Birgitte Skjøtt
    Har du kommentarer eller gode idéer til siden, hører vi meget gerne fra dig.