School Life: Virtuelt Skolemiljø

• Virtuel.jpg

I det virtuelle skolelaboratorium "School Life" lærer eleverne grundlæggende at bygge i 3D. Alle i klassen får en figur - en avatar - som de kan gå rundt med, tale med, skrive med, bygge med osv. i den virtuelle verden.

Eleverne kan arbejde forskellige opgaver og gennemgå "quest" og prøver. I kan f.eks. skabe et miljø i den virtuelle verden og lade jeres avatar afvikle et rollespil ud fra en novelle eller bestemt genre. I kan også tage jeres 3D-modeller med ind i det virtuelle laboratorium og indrette det ud fra jeres egne ønsker med f.eks. træer, blomster bjerge og søer, og selv vælge hvilken årstid alting skal foregå i.

Der er også møder og konferencer i den virtuelle verden, ligesom I kan se film, høre radio og direkte kommunikere med andre mennesker fra hele verden derinde. Alle kan tale og skrive med hinanden og samarbejde om opgaver og løsninger. I sprogfagene er dette en anderledes og sjov måde at træne et fremmedsprog på.

Tilbuddet fra Real Dream indeholder introduktion og opsætning af "School Life" i klassen, support og brugerhåndtering samt afvikling af virtuelle forløb. Ved booking af tilbuddet aftales der nærmere om behovet for support og services. Der kan max være 26 elever på et forløb.

Tilbuddet koster 2000 kr. Support og services er efter aftale.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Engelsk
    • Samfundsfag
    • Billedkunst
    • Matematik
    • Natur og teknologi
    • Håndværk og Design
    • Fransk
    • Tysk
    Real Dream.png Her kan du læse mere om Real Dream
    Hvor?

Tilbuddet foregår på jeres skole

Tom Rasmussen er partner og co-founder i Real Dream. Tom har stor erfaring indenfor udvikling og undervisning i læring og IKT, og har udviklet og afholdt kurser i it som kompenserende og motiverende redskab for alle målgrupper. Tom glæder sig til at introducere en helt ny verden for jer!