Bliv gymnasieelev for en dag

• Frederikssund Gymnasium.jpg

Frederikssund Gymnasium, stx og hf vil gerne være broen til de unges videre uddannelse. Et udfordrende fagligt miljø, hvor man kan fordybe sig, lære en masse og få svar på mange spørgsmål. Et socialt miljø, hvor eleverne taler sammen på tværs af uddannelser og  årgange, hvor man trygt kan udfolde sig, og hvor festerne er super gode. Et gymnasium med en international profil, med gode studierejser og seriøse kontakter i bl.a. Kina. Et sted, som fremmer talentudviklingen blandt de dygtigste elever, som har tilbud om støtte og opbakning til alle elever og et gymnasium, der tager elevindflydelse alvorligt.

Formål
    Overvejer dine elever om STX gymnasiet er noget for dem? Så kan de blive besøgselev på Frederikssund Gymnasium for en dag.

Indhold
    Besøgseleven vil  blive placeret i en klasse, som vil tage eleven med, gennem en helt almindelig skoledag på Frederikssund Gymnasium. Som besøgselev vil man komme helt tæt på dagligdagen på et gymnasium og dermed forhåbentlig få svar, på de spørgsmål som der måttevære i forhold til det kommende uddannelsesvalg.

Vi glæder os til at se en masse elever på FG

Der kan tilmeldes besøgselever til hver mandag i november, december og januar.

Bemærk
    Antal elever pr klasse hver mandag er 2-3.

Årstid

Odinsvej 6

3600 - Frederikssund

Morten_Winther_Ravn 1.jpg