Tennis i skolen – Helsingør Tennis Klub

• tennis i skolen.jpg

Med den nye skolereform er det vores overbevisning, at vi kan spille en rolle i skolernes idræts- og bevægelsestilbud. Vores trænere kan bidrage med motiverende og inkluderende undervisning, som tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau.

Til læringsforløbet hører utallige, sjove lege- og øvelsesmuligheder, kaste-, gribe- og stikboldøvelser som koordinations- og motoriktræning og selvfølgelig tennis. Eleverne introduceres til tennis via leg med bold i forskellige lege og øvelser, der vil i læringsforløbet blive lagt væk på omgang og leg med bold + der også vil være øvelser der kræver teamwork og samarbejde børnene imellem. Selvfølgelig vil eleverne også blive instrueret i tennis og teknisk træning i de forskellige slag der bruges i tennis.

Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i UVM’s forenklede Fælles Mål for faget idræt, herunder alsidig idrætspraksis.

Et forløb kan for eksempel være 6 x 2 lektioner ved to professionelle tennistrænere, men andet kan aftales.

Efter aftale

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december

Mellemtrin

Idræt

Hvor?

Tilbudet foregår i Helsingør Hallen, Badmintonhallen, på skolen eller udendørs i klubberne.

Kontakt Lars Laybourn, hvis du vil høre mere om Helsingør Tennis Klub.