HÅNDBOLD – med Borsholm Håndboldklub

• håndbold borsholm.jpg

Borsholm håndboldklub har indgået et samarbejde med institutioner i Ålsgårde og omegn, og ønsker at tilbyde de børn der bor i nærmiljøet en introduktion til håndbolden. Vi tilbyder, at stille trænere til rådighed i skoletiden, eller på de tidspunkter hvor institutionen er i Nordkysthallen.

Børnene bliver trænet i at bruge deres krop på en anden måde end de er vant til. Der vil være fokus på motorik og koordinationsevne. Vi håber ydermere at børnene kan få nye bekendtskaber via håndboldklubben og på den måde udvide deres sociale netværk. I Borsholm håndbold går vi også meget op i, at børnene skal føle sig trygge og være glade for at komme i hallen.

Vi har en forventning om at pædagoger og lærere hjælper til i aktiviteterne hvis vi beder om det, og sørger for, sammen med de trænere der er til stede, at børnene er aktive.

Vi har rekvisitter, blandt andet kegler, bolde og overtrækstrøjer, hvilket vi gerne medbringer. Tilbudet henviser sig til børn i alderen 6-8 år og et hold kan består af ca. 25-30 elever.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december

Idræt

logo.png Læs mere på vores hjemmeside
    Hvor?

TILBUDDET FOREGÅR UDE PÅ SKOLERNE

Kontakt Josefine Madsen hvis du vil vide mere.