Basketball i skolerne – Espergærde Basketball Klub

• basket.jpg

Espergærde Basketball Klub tilbyder læringsforløb, der indeholder generel instruktion og introduktion til spillet. Dertil arbejdes der med ”ballhandling” – dvs. afleveringer, driblinger, finter og skud. Eleverne introduceres til spillet gennem leg samt simple spiltekniske- og taktiske øvelser. Der forudsættes kurve i lav højde for 3.-5. klasserne. Klubben vil være i stand til at have bolde med i et vist omfang.

Et læringsforløb med basketball understøtter UVM’s forenklede Fælles Mål for faget idræt, herunder alsidig idrætspraksis – boldspil og boldbasis. I praksis tilrettelægges et læringsforløb med skolen, gerne med et læringsforløb á 3-4 uger. Antal på et hold er max 2 klasser.

Der er afsat en mindre pulje til at understøtte åben skole samarbejdet. Puljen skal søges af skole og forening (+ andre eksterne aktører) sammen og aftalen om undervisning skal indgås mellem disse aktører – ikke mellem skole og enkeltperson. Puljen kan søges løbende, og ansøgere kan forvente hurtigt svar.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december

Idræt

Hvor?

Tilbuddet foregår ude på skolerne

Kontakt Lasse Rye Rasmussen, hvis du vil vide mere.