0. ÅRGANG NATURAKADEMIKANON

• 20170202_150638_001.jpg

SPIRING

Tilbuddet gælder i perioden april - juni  2018.

Eleverne oplever hvad biodiversitet er på 2 områder nær ved klasselokalet. De samler selv planter og dyr ind fra f.eks. legepladsen og et grønnere område og sammenligner hvad de finder. Eleverne lærer om de forskellige planter og dyr og hvad en høj biodiversitet betyder i naturen. Hver enkelt elev får forskellige frø til et spiringseksperiment som i de efterfølgende uger f.eks. kan bruges i fagene matematik, dansk og/eller natur/teknologi.  Indhold i forløbet er med forbehold for hvor trætte eleverne bliver. Varighed 2,5 time (incl. pause)

Kompetenceområde: Naturfaglige fænomener

Kompetencemål: Eleven kan ud fra viden og erfaring færdes iagttagende i naturen

F/V: Dyr og planter

• Eleven kan genkende dyr og planter i nærområdet.
    • Eleven har viden om inddeling af dyr og planter i grupper. Bæredygtighed
    • Eleven kan tage hensyn til naturen ved at tilpasse  sin adfærd og leg
    • Eleven har viden om hensigtsmæssig adfærd i naturen

Årstid